Ringar på hela handen

20121122-113150.jpg

När jag var tweenie hade jag alltid silverringar på alla fingar. Jag identifierade mig på de flesta sätt med Simone i tv-serien Dårfinkar & Dönickar och hade kort hår, jeans och så alla dessa ringar. Sedan ett tag tillbaka har jag varit sugen på den där ringöverbelamringen igen. Fast i en vuxnare version och kanske bara på en handen. Det skulle ge en lyxigt rockig add till min rätt konventionella klädstil nu för tiden. Den första ringen köpte jag på en loppis i Miami förförra året, en stor turkos i silver. Sen har jag letat efter ringar till lång och pek, och nu har jag äntligen hittat något som passar. Annica Vallin gör fina smycken, och nu har jag tre av hennes Kensington-ringar på högerhanden! Kolla in hennes örhängen också som är riktigt fina. Nästa vecka hoppas jag kunna ha ordnat en rabatt till er i hennes shop. Så kan ni kolla om ni hittar något ni gillar (erhm, eller så är det ju snart jul!) så länge!

  1. sara - skriver:

    så läckert! har nästan samma sak på min hand. (oj, undrar om man får skriva så utan att bli anklagad av någon för att vara självgod.. haha!)

  2. Kristin skriver:

    Och grattis på namnsdagen Cecilia!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..