Drömfrisyr

20121206-134320.jpg

Jag var och klippte och färgade håret förra veckan, och nu ångrar jag gräsligt att jag inte kapade det så här Manrepeller-långt och färgade i precis den här Manrepeller-bruna tonen.

 1. Lisa skriver:

  Vaddå? har du klippt håret kortare än Manrepeller-långt? Du har ju inte visat ditt hår efter frisörbesöket. Annars kan du väl bara gå tillbaka o säga att du vill ha det kortare vettja, det är väl lätt fixat :-) Håller med dig, snygg frilla. Trevlig helg!

  Lisa

 2. Jenny skriver:

  Gud!!!! Vilken perfekt frippa! Vill också ha. Har varit på väg till frisören i tre veckor, men på grund av möten, jobb och sjuka barn har jag fått ändra flera gånger. Nästa vecka så SKA jag dit. Oavsett, båda kidsen får följa med och detta är klart ett alternativ till ny frisyr. Kul med lite nytt, det är ju ändå långt liksom. Tack för denna inspirationen. :-)

 3. Therese skriver:

  En liten fråga: Hur tänker du angående att färga håret? Allergirisk? Kemikalier som kommer ut i miljön? Cancerrisk? Jag har inte alls stor koll på detta. Vore kul att höra dina funderingar.

 4. A skriver:

  Skriv din kommentar här!Jag fattar inte… Manrepeller – betyder det att man stöter bort män? Och är den här frisyren avskräckande för motsatta könet?

 5. Alice skriver:

  Gört nästa gång vetja! Älskar Manrepeller!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..