Rock n roll-dagens

20130114-112709.jpg

20130114-112828.jpg

Idag är jag i en studio med ett gäng härliga brudar och gör en plåtning för mama. Det är inte jag som plåtas, utan en annan alldeles ljuvlig människa. Jag springer runt i kulisserna, i kläder som känns liiiite som det Sepultura-fan jag en gång var (och fortfarande är. Lite grann i alla fall. När Per är borta brukar jag köra på ”Spit” på högsta volym och låtsas att det är Roskilde och jag är 22 igen). Leomönstrade jeans från Lee, tröja i kashmir och ullblandning från Petit Bateau. Smycken från Syster P, Annica Vallin och Sophie by Sophie. Bältet kommer från H&M och specialdesignades för Elle-galans goodiebag.

 1. Amanda skriver:

  Roligt, lyssnat en del på Sepultura det sista faktiskt :) Himla snygga byxor också!

 2. Helen skriver:

  Hej supersnygging! Du var så fin i din klänning på Elle-galan. Snällt att låna ut den till en annan snygging, på idrottsgalan ;-) Tjusig på er båda!

 3. Jenny skriver:

  Men Cecilia!!! Har du varit och klippt dig? Du är i alla fall jättefin i håret, som vanligt :))

 4. Frida skriver:

  Vilket snyggt skärp!! Vill också ha ett sådant skärp! Synd att det inte går att köpa i affären.. Riktigt fin du är idag cecilia! Och jättekul att du börjar svara mer i kommentars fältet! Kramar från Gotland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..