Frisyr och basplagg

Fastän man vet att man just håller på att gå på samma blåsning i år igen (de där dagarna när man får lite, lite, lite försmak av våren – och så BAM! dimper det ner ett snöfall i mitten av mars och man kommer ihåg att än är det långt från över) går det inte att hålla tillbaka. Jag orkar inte mer fler jeans och vinterkängor-dagar. Nu vill jag ha kjol, klänning och klackar. Så så får det helt enkelt bli.

Två saker:

1. Frissan! Alltså jag älskar den! Hoppas bara att det fortsätter kännas snyggt efter att jag tvättat håret och det börjar lägga sig tillrätta på sin naturliga o-frisörfixade plats.

2. Bread and boxers är ett svenskt märke som gjort urfina basplagg till killar ett tag. Snygga kalsipper och råfina T-shirts. Nu har de precis börjat ta fram samma avskalat snygga basplagg till tjejer också. Som det här sköna och sjukt användbara ribbade linnet (det på bilden alltså), eller de här fina T-shirtsen. Kolla in vetja!

 1. Alex skriver:

  Halva min garderob består ju av ribbade linnen, men hur är det i kvaliteten? Lite tjockare? Väldigt stretchig? Jag letar alltid efter det perfekta ribbade linnet, men det måste vara lite stuns i det och inte för ”mjukt” eller genomskinligt. Och hur långt/kort är det? Är en långskånk som hatar när det glider upp över magen. Det ser dock himla lovande ut alltså..

  1. Jo men det är ju just allt det där som är så himla bra med linnet! Det är långt, tight men inte åtstramande, lagom tjockt, inte tunt och sladdrigt. Snygg form. Ett skitbra ribbat linne helt enkelt. Skitbra!

 2. Karin skriver:

  Ja men precis: kjolen kjolen kjolen??
  Man kan tänka att det inte vore så svårt att hitta en sån, med det kan det ta mig tusan visst har det visat sig..

  1. Kjolen är en stickad korv (som är rätt lång egentligen, men ibland rullar jag upp den i midjan) som jag köpte på någon Carin Wester-utförsäljning för flera år sedan tyvärr. Jag håller med! Borde vara lätt som en plätt att hitta, men är faktiskt inte!

 3. Hej Cecilia! Jag har länge letat efter den perfekta kjolen. Den har du på dig.. vårt hittar man liknande? Kan du rekommendera någon bra sida med snygga kjolar i den modellen? Kräm

 4. TS skriver:

  Hej! Kan man fortfarande söka till ”ny stil med Blankens”? :)

 5. Vic skriver:

  Du är skitsnygg i håret! och det där är typ min uniform! Inklusive håret. Lång page. Och så nån tjocktröja över i dessa tider. Köpte iofs ljusa vårjeans i förra veckan för att fira solstrålarnas ankomst. Nudiesar (alltid i ekologisk bomull). Kanonnöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..