Ny tapet i barnens rum

Min storasyster Ninni har fantastisk smak och stort intresse för arktitektur och inredning. Hon har inget emot att ta god tid på sig innan hon fattar beslut, medan jag är programmerad så att jag vill göra allt nu, nu, nu direkt! När vi flyttade in i vårt hus hade jag typ panik efter en vecka – FÖR ATT DET INTE ÄR KLART! INGET ÄR KLART! Och så bölade jag utmattad i luren och bad Ninni om råd. ”Oj oj oj” sa Ninni och garvade ”lilla vän, det kommer ALDRIG bli klart, och det är det som är tjusningen”.

Åh vilken lättnad det var att höra. Sedan dess har jag försökt tänka så när det gäller vårt hem. Att det ska få utvecklas och förändras över tid och på ett naturligt sätt.

Igår satte vi upp en ny tapet i tjejernas rum som är så fantastiskt fin att jag bara måste tipsa er om den. En underbar måttanpassad världskarta som genast gav upphov till många frågor (Var ligger Grönland? Är det snö där? Varför heter det inte Vitland? Var ligger Miami? Finns det giraffer i Afrika?  Var ligger Madagaskar?). Whole Wide World heter den och ni hittar den hos fantastiska Mr Perswall  där jag jobbigt lätt fastnar i timmar i storslagna tapet-och göra om hemma-drömmar.

  1. Maria skriver:

    I would love to know where to purchase this wallpaper? Thank you :)

  2. Den har vi också och den är så uppskattad både av tjejerna och av gäster som gärna stannar och pratar om var vilket land ligger etc :-)

  3. Mia skriver:

    Den tapeten är jättefin och rummet likaså!

  4. Terese skriver:

    Åhhhhh så fin!!!!!!! Vill också ha till min pojkes rum som han snart ska få äran att dela med en lillebror eller lillasyster!!! =))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..