True colours

20130422-134611.jpg

Den här sommaren blir en färgfest som går till historien! Neongul väska från H&M, sandaler från Kenzo och nagellack (som är till 85 procent gjort av naturliga ämnen, att göra helt naturliga nagellack som sitter bra har man ännu inte lyckats ta fram (så vitt jag vet) men det här är säkert ändå bättre än många andra sett till gifter och annan skit menar jag) från Kure Bazaar.

  1. Karin skriver:

    Snygga sandaler!

  2. Emilie skriver:

    Dop om en månad för yngsta dottern. Vad ska jag ha på mig??? Liksom efter första graviditeten hamnar man i någon slags kläd/stilkris när kulan är borta. Så klänningstips önskas!

  3. Julia skriver:

    Du köpte väskan som min syster tipsade dig om, bra där!

  4. Hej! Jag undrar bara var man kan köpa nagellacket?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..