Instagram

Hallo friends! Klart jag inte slutar blogga knasbollar, hellre dör jag! Nä. Men typ. Jag vill ogärna vara en dag utan er. Utan oss.

Men det finns ju Instagram också – och nu menar jag verkligen inte att ni ska sluta läsa bloggen, ABSOLUT INTE, men ni kan ju följa mig på Insta OCKSÅ. Mer läsning och innehåll på bloggen. Lite kortare och kompletterande på Instagram. Ja! Kul! Sök på ceciliablankens så hittar ni mig.

Jag känner mig… rivigt klädd idag. Som en sådan där italiensk donna som inte han hålla sig från att placera saker som är lite för mycket på spridda ställen över kroppen. Solglasögon från Dolce & Gabbana, skinnjacka All Saints, julklappsskarrfs med urtjusig Indian på från Hermes.

 1. Skulle gärna vilja se hela den fina skarfen med indianen :)

 2. Emma skriver:

  Megahet!!!

 3. Ninni skriver:

  Alltså!! De där solglasögonen!! Hoppas att det kommer många snygga budget varianter! Eftersom jag förlägger alla mina solglasögon får jag inte längre köpa några för över 1000 bananer :)

 4. KarinM skriver:

  Ja – vad spännande med nya utmaningar, och tack för att ‘vi’ får följa med på resan! Blir alltid inspirerad här!

 5. Elin skriver:

  Mycket bra att du inte slutar blogga! Har en handfull bloggar jag följer och jag sparar _alltid_ din blogg till sist. För den är bäst. En härlig blandning av allt man vill ha. Och insta är ett bra komplement :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..