Vita jeans

Jag har spejat efter vita jeans länge. Det finns många att välja bland där ute, men de flesta är… inte helt bra, helt enkelt. För genomskinliga. För tunna i tyget (och DET funkar inte nu för tiden. Inte i kombination med vitt i alla fall. Man ser ALLT där under + skinka som delar sig i minst fyra = inte smickrande). Fel modell. För mycket ”mamma Yvonne och det är 90-tal och dags för skolavslutning”-känsla (inget fel i det, min mamma är både cool och stylish, men ni vet, man har vissa klädminnen som liksom är too close to home för att man ska vara beredd att hamna där). För skinny så att det känns som man har vita strumpbyxor på sig. Eller så är de helt enkelt laddade med den något diffusa ”nu har morsan tagit på sig sommarbrallorna”-känslan, och den pallar jag tydligen inte heller.

Men! Jag ger mig ju sällan med sånt här och nu är jag nästan pirrigt glad över de här fullkomligt perfekta vita i modellen ”Paris” från Mih. De har allt jag vill ha, och saknar allt  jag ogillar. För övrigt ska sägas om Mih att här kan jag garantera att det finns en modell för varje kropp och önskemål, och när man hittat rätt modell är de konstruerade på något slags magiskt vis så att de gör röven en rejäl tjänst. Vi snackar snyggrövsjeans, helt enkelt. Och det tackar man ju för.

  1. hahaha, älskar hur du skriver, så rolig! jättefina jeans och snygg är du ju alltid!

  2. Superfina! Får man fråga vad du har för storlek? Jag bor i en liten stad och måste webshoppa :-)

  3. Terese skriver:

    Alltid lika snygg! Vart kommer sandalerna ifrån?

  4. julia skriver:

    spot on! Modigt att du vågar. Jag håller mig till svarta i 10år till. För rädd att hamna i alla klychorna du nämnt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..