Dagens dagens

Igår åt vi italienskt i Silver lake tillsammans med kompisar (jag och Jennie lärde känna varandra för ungefär hundra år sedan, okej, sju kanske, men det känns som ett annat liv – när jag var tillsammans med en kille som hon också kände. Och nu bor vi snudd på grannar i Los Angeles. Tänka sig.) Det var mycket trevligt. Bara det att träffa folk som man inte går på toalletten med öppen dörr inför och/eller är äldre än fyra var spännande i sig, och att dessutom inte behöva fundera på om ordet man ska välja är effective eller efficient utan obehindrat gå loss i det (åtminstone för mig) betydligt rikare svenska ordförrådet, det var också skönt.

Gammal blusjäkel från Acne, jeans ”The Bonn” från Mih och sandaler från Prada.

 1. Suz skriver:

  Du är övergrym cool rätt o allra bäst av alla bloggare instagramare twittrare tyckare videofyme. Även om jag inte alltid kommenterar är du Bäst.

 2. Anne skriver:

  Märker att du maxar din APK (användning per krona) för pradasandalerna. Då blir det ju ett ekonomiskt kanonköp :D. Och jag förstår dig för de är ju ursnygga! Till allt!

 3. Annie skriver:

  Hej Cecilia,
  Intressant att läsa din blogg, men ärligt, det där med Dagens, känns det inte lite passe? Lite tonnårsblogg? Det borde finnas liiite mer spännande saker att skriva om och visa än att man för dagen har valt en vit garderobsfyndad blus och svarta jeans. Eller så är jag inte målgruppen med mina 37 år, vet inte vem bloggen riktar sig till, men att kopiera bloggares kläder känns inte riktigt som folk över 30 (speciellt inte de med två småbarn och karrär) håller på med så mycket, eller är det bara jag?

  1. Hallå Annie!
   För det första är det ju så här att jag började blogga om mode 2006 när jag var moderedaktör på Expressen – jag har sedan dess arbetat inte bara men till mycket stor del med mode och gör fortfarande. Bloggen däremot har utvecklats från att bara vara en modeblogg till en blogg som kan handla om lite vad som helst. Själv är jag inte helt bekväm med sådana här dagens-bilder, jag har skrivit om det flera gånger, att jag känner mig som en tonåring när jag ska försöka se ”naturlig” ut framför kameran. Men frågar man läsarna vad de vlll att jag bloggar svarar i stort sett alla ”Dagens-bilder” – inte bara sådana kanske, men att de i alla fall ska finnas med. Och på ett sätt är väl det rimligt? Man kan väl behöva lite stilinspiration även om man är 37? Från någon som INTE är tonåring. Jag vet inte.

   1. Nora skriver:

    Jag gillar absolut dina dagens-bilder. Precis just för att du INTE är en 17årig bloggare utan kan inspirera oss morsor. Jag kan tycka att det blivit väldigt lätt att fastna i bekvämt-träsket sedan jag fick barn. Du inspirerar mig att vara bekväm men ändå sharp. Det gillar jag, så tack för dina Dagens Dagens!

   1. Suz skriver:

    Håller med Nora o du har ju otroligt kundfokus (och inte jag-fokus som så många andra :) som skriver om det som önskas. Jag blir inspirerad o tycker du har helt rätt balans mellan inspirerande dagens-grejor o annat plus framförallt självdistans/ironi. Älskar det. Allt för få tjejer som bjuder på det. Alltså helt rätt fokus om dina läsare (med några få pretto-undantag :) får bestämma.

  1. KarinM skriver:

   Ja Annie, det är nog bara du. Allt behöver inte vara på blodigt allvar. Jag älskar mitt liv som det är, men det utesluter inte att det ändå är härligt och även lite inspirerande att läsa om både triviala och tänkvärda saker ur någon annans vardag. Inte behöver man vilja kopiera någon för det? Och för de som vill, spelar det någon roll hur gammal personen är? Jag har läst bloggen under flera år och under tiden passerat 30, fött två barn och etablerat mig i yrkeslivet och jag har inga planer på att sluta läsa här. Troligtvis är jag inte heller ensam om det.

 4. anna skriver:

  usch,den dar jobbiga sprakkanslan kanner jag igen…. efter 7 ar i london dar jag dessutom driver eget foretag sa klickar jag fortfarande alltid bast med svenskar….konstig da jag inte kanner mig speciellt hemma i sverige men min kille a jag brukar saga att det e just for att man kan slanga kaft pa ett helt annat satt pa svenska…. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..