Höstkläder

Men jag VET – vilken RÅTÖNTIG bild. Typ här-står-jag-och-ser-svår-ut-men-försöker-samtidigt-vara-lite-sexy-på-ett-Dressman-reklam-aktigt-vis. Men av 20 bilder var detta den enda där jag inte såg ut som en crazy catlady så låt mig hållas. Okej?

Det var banne mig nästan svalt i morse så jag skyndade att ta på mig jeans och kofta. Höstkläder! Min bästa gren! Och här så irriterande få tillfällen att använda dem. 10 år gamla slitna (som synes) second hand-köpta jeans, T-shirt Anine Bing, guldsandaler och kofta från Acne. Även om jag så klart fick ta av mig koftan snabbt som attan (det blev varmare kan man säga) är det här verkligen en stil som jag skulle säga på alla punkter är jag. Lite slitet, lite jeans, lite stickat och så något guldigt glammigt någonstans.

  1. Åå, vi känner din längtan efter svensk höst ;)! Då ska du veta att det inte är höst här utan varmt, klibbigt och hit och dit. Kyla, hög luft, regnmysiga kvällar och rusk … NOT!

  2. Jenny skriver:

    Är det gamla bootcut jeans som du klippt?? Har ett par hemma och undrar om man kan klippa av dem??? Gamla Levis som är sååå sköna men bootcuten är inte riktigt min grej just nu. Så min fråga, våga klippa???

  3. Anna skriver:

    Jag älskar din blogg för du är så ärlig, rolig och opretentiös! Hejja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..