Servitris-looken

Jag har alltid känt aningen motstånd inför kombinationen svart och vitt. Kanske för att det var vad man hade på sig under min minst sagt misslyckade servitris-karriär någon gång i 2000-talets begynnelse. Fast den här kombinationen blev väl hyfsat lyckad? Gillar att blanda kontraster som passar som pusselbitar tillsammans trots sina olikheter. Sportiga lädershorts från Designers remix tillsammans med väldigt prydlig blus (usch, hat-ord) från Esprit 

  1. Em skriver:

    Haha jag gillar inte heller ordet ”blus”, känns som ett sånt där irriterande ord som mamma alltid sa när man var liten. Eller var det mormor kanske? Hursomhelst, snygg outfit – och SUPERsnyggt nagellack!

  2. Snajdigt värre! Jag gillar, som jag nog skrivit förut, din inspiration att mixa olika stilar och material. Kul!

  3. Emma skriver:

    Varför gillar du inte ordet blus? :P Jag tycker det är så gulligt på något vis, haha :3

  4. Annika skriver:

    Jag älskar servitris-looken aka svart och vitt i kombo.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..