En otrolig plats på jorden

Det är väl ändå så att olika platser kan få oss att må på olika sätt? Det lilla skruffiga huset precis nedanför Pacific coast highway i Malibu har efter en alldeles otrolig helg tillsammans med familjen hamnat etta på min lista över själsliga spa:n. Ljuset! Ljudet från vågorna! Doften! Jag kan inte minnas när jag senast kände en sådan ro som när jag kröp ned mellan de vita lakanen i går och tittade ut över himlen och den intensiva månen, till ljudet av det på samma gång vilda och lugnande havets rörelser. Jag har haft en sådan plats i fantasin, som jag plockar fram ibland på nätterna när jag inte kan sova. Nu har jag sparat ett riktigt minne i stället.


 

 1. Sara skriver:

  Det tog några dar innan jag vågade läsa det här inlägget. Var så rädd att den hemska avundsjukan skulle slå till igen…

  Men, nu känner jag mig bara otroligt tacksam för att jag fick ta del av de fina bilderna på den här underbara platsen, och på er! Tack.

  Igen. HELT fantastiska bilder!

 2. Ninni skriver:

  Vilken fin familj ni är!

 3. Cecilia skriver:

  Får man fråga vad det underbara stället heter, eller hur/var din underbara man har bokat? Har letat efter liknande boende där i närheten och det här ser H E L T perfekt ut!!

  1. Malin skriver:

   Ett tips, kolla på airbnb.com på Malibu, finns fantastiska hus… Har själv hyrt via den sidan i LA och har bara positiva erfarenheter!

   1. Cecilia skriver:

    Aah, perfekt! Tack för tipset =)!

 4. Lina skriver:

  Hej Cecilia! Jag undrar på vilken mailadress man kan nå dig? /Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..