Gråskala

Efter vårens och sommarens white on white-trend (som aldrig riktigt kändes som något för mig, jag skyller på mina barns sätt att bara så här) – tänkte jag nu föreslå att vi kanske skulle testa grey on grey istället? Är mycket förtjust i grått just nu!

Jeans (såna där luringar som ser ut som jeans men som är mjuka som kattungar och man skulle typ kunna ha dem som pyjamas) från Esprit, assymetriskt skuren bastopp från Stylein (och här kan jag inte låta bli att flika in att jag tycker att Stylein är ett mycket härligt klädmärke som jag liksom haft ögonen på ända sedan de startades – och startades det gjorde det av Elin Nyström, en ovanligt sympatisk och charmerande donna som just väntar sitt första barn!), och så skorna då som kommer från Blue on Blue (som jag inte lyckas hitta på nätet  – har dock fått skorna av en tjej jag känner som är agent för märket i Sverige, så någonstans måste de väl finnas? Jag får kolla upp saken!

  1. Jessica skriver:

    Är jeansen från Esprits höstkollektion, d v s finns i butik nu?

    1. Ha ha, det var ju till dig Jessica jag skulle svara ja! Finns i butik i höst.

  2. Jag gillar framförallt skärningen på tröjan, supernajs! Och så blir jag avis på att du kommer kunna gå med bara anklar och utan regnkappa rätt länge än… Har du några eminenta höstklädestips till oss som just slagits till marken av sånt där riktigt höstväder? Jag tappar alltid all klädinspiration när det blir kallt, mycket svårare att klä sig fint (och gärna även praktiskt) då, krävs ju så många lager…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..