Jag flyttar till ceciliablankens.se

Jag älskar mama och alla som jobbar med tidningen och på webben. Det har varit dryga fyra underbara, utvecklande, roliga, motiverande, lärorika och fantastiska år här på mama.nu – men nu, kära, älskade bloggläsare är det dags att gå vidare. I tidningen mama kommer jag att finnas kvar – men min blogg flyttas från och med idag till ceciliablankens.se.

Av ingen annan anledning egentligen än att jag gillar när saker rör på sig och förändras. En egen site blir en ny spännande utmaning; att skapa ett eget digitalt magasin är något jag drömt om – innehållet kommer egentligen att vara precis som nu  – fast kanske lite mer och aningens snyggare!

Så – mina bästaste, finaste läsare och låtsaskompisar som jag tänker på så mycket och avgudar. Bokmärk er nya favoritsite ceciliablankens.se genast – och häng med mig nu! Jag behöver er vid min sida – tillsammans kan vi väl göra den här sajten till något superbra, smart och kul?

Ses på andra sidan!

 1. Hola! I’ve been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead
  and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to say keep up the great
  work!

 2. Hanna skriver:

  Den nya adressen funkar inte :-(

 3. Jennie skriver:

  Självklart hänger jag på! Har också följt dig sedan pre-barnen och man-stadiet och har inte tänkt att sluta än på många år! :) Heja dig för att du vågar!

 4. Rakna med mig! Du ar en av de basta och mest verklighetsforankrade bloggare jag laser. Insikt och tanke blandat med yta och humor. Du verkar vara en sandar BRA manniska. Det ar nog manga som skulle vilja ha dig som kompis ;-)

 5. Heja dig! Klart man hänger på till din nya site! Följt dig sen Expressen och ser fram emot lite nyheter i bloggen :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..