Taco hej!

Det var ett jävligt utdraget avsked. Men får skylla på livet.

TACK alla som har läst, kommenterat, hållit med, inte hållit med, öppnat upp, gett rimlig kritik, gett ovärdeliga tips osv osv, här genom åren! Det har betytt massor, framförallt när jag var helt nykläckt morsa och knappt visste vad som var fram och bak på min bäbis.

Jag ska inte blogga mer, bloggande är inte min grej. Men läs mina krönikor varje vecka i Metro! Och mina krönikör i varje nytt nummer av mama (även på webben men med lite fördröjning)! Och framförallt – följ och dela mitt och några andra fed up feministers nya hjärteprojekt – Min Upprättelse

Min Upprättelse är en nystartad partipolitiskt och religiöst obunden sajt och fond, för alla som blivit utsatta för övergrepp och för alla som vill engagera sig i frågan.

Återigen: TACK! Vi ses och hörs på andra ställen framöver ❤️

 1. Himla trist men lycka till med krönikor och Min upprättelse!

  Ska se om jag kan få in krönikor i mitt flöde i Feedly.

 2. Men va trist. Har verkligen gillat din blogg. Men kan du inte överväga att börja blogga igeb om/när du blir gravid igen.

  Har sällan tyckt helt lika som dig men ändå läst troget och gillar din blogg. För det är bra att få lite nya vinklar på saker och se ur andras perspektiv. Jag inbillar mig att det ökar förståelsen för varandra och andra
  Lycka till med allt och Tack för denna tid.

 3. A naj hoppades in i det sista på en come back!! Har ej insta pga kronisk olycka av att kolla på andras lyckade bilder men Aja lycka till verkligen men allt du gör! och tack för en fantastisk blogg under många år! / L- tacksam trogen följare.

 4. Åh, men bloggande ÄR ju verkligen din grej! TACK för dessa år! Har hunnit vara föräldraledig två gånger och lever ganska tvärtom mot ditt liv. Bor på landet, har valt att vänta med fsk länge osv men har haft STOR behållning av din blogg. Har också varit väldigt intressant att diskutera med din andra bloggläsare. Jag kommer verkligen att sakna ditt bloggande. Lycka till med allt och sköt om dig och om det är syskon på gång snart eller när det än blir hoppas jag att allt går bra. Kram från en trogen läsare! ❤️

 5. Nej vad trist. Gillar ju hur du stökar till det i hur en morsa ska tänka. Eller vänta, du kanske säger det andra tycker men inte vågar säga.
  Jag har även gillat era fix hemma och blivit insirerad av det!
  Lycka till fantastiska mamma till H!

 6. Vad tråkigt. Jag har läst i princip varje inlägg sedan du blev gravid eftersom jag hade nästan samma BF. Sen så tycker jag att du är en stor hjältinna eftersom jag tänker att din gärning när du gick ut offentligt med vem som utsatt dig för våldäkt var en avgörande faktor för att metoo drog igång i Sverige. Du är en av upphovskvinnorna till den viktigaste feministiska rörelsen i modern tid. 👊🏻❤️👊🏻🎯🏅💥

 7. Så synd!! Tycker också att du skall börja blogga igen om/när du blir gravid igen 🙂 Eller tidigare, när du fått lite distans till bloggandet och blir sugen igen!

 8. Hej! Jag tycker allt du tycker och har ett förslag eller ide eller vad vi skall kalla det. Jag skulle så gärna vilja att du gjorde en tvserie /dokumentärom flickors vardag i dagens skola! Jag har en dotter på nu 20 år och som blev utsatt för mycket i skolan. Killarna tvingar dem till oralsex på toaletterna mm för att de utpressar dem för att inte kalla dem hora mm Snälla snälla kontakta svt att få göra en dokumentär om hur flickor har det i skolan idag! Snälla svara mig om du läst detta! Jag kan berätta sååå mycket om vad som händer med flickor i skolan! Sorg!

 9. Tack för att du delat med dig av ditt liv och dina tankar! Jag jobbar inom vården och har tack vare dig fått större insikt i hur det är att leva med ADHD. Guld värt! 💕💕

 10. Hej
  Du kan inte vara eller må bra när du anmäler en man bara för att du är svartsjuk och avund. För mig är du en skandal för oss kvinnor . Det är för mig med många stolt att vara kvinna och jag har många möjligheter och välja vad jag vill, men om du är så korkad att du blir full och inte hade möjlighet att göra det du ville så skäm inte ut oss andra kvinnor utan stå för det du och som det blev en berusnings kväll med luckor.
  Med vänliga hälsningar
  Sara Skatt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Bloggpaus

På grund av att jag inte KAN blogga ordentligt via WordPress-appen efter att Bonnier/mama gjort om sajten så tar jag en paus här ett tag.

Det funkar till exempel inte att lägga upp bilder. Vilket enligt mig är en stor och viktig byggsten i bloggeriet. Så känns ganska oinspirerande utan det.

Men följ mig gärna på Insta så länge! Sök bara på cissiwallin så hittar du mig. Massa bilder och sköj, just nu från New York, där. Framförallt mina Insta Stories. 

 1. Men Knivlisas blogg fungerar ju? Den har rullat på som vanligt. Det verkar ha hänt något speciellt med just din blogg.

 2. Alltså! Måste bara få ur mig detta, igår på insta läste jag om han som skrivit till dig som ville ha gamla trosor (Anders Pålsson), nu hittar jag inte inlägget, kanske borttaget. Iaf, jag jobbar på typ en kundtjänst och får ett samtal från en man vid samma namn från Borlänge. Jag ser på hans c/o adress att bolagets namn står där och inser att det är tros-mannen haha. Alltså vad är oddsen??

  Skulle frågat om han ville ha ett par hemskickade 😊

 3. Hej Cissi! En fråga: min man ska till New York på jobb i november, och jag ska hänga på med våra två kids (som Helmer och en bebis på 4 månader, hehe). För att logistiken ska gå ihop om dagarna så skulle vi behöva barnvaktshjälp ett par timmar då och då när vi är där. Jag har för mig att ni fått hjälp av någon – hur kom ni i kontakt med hen? Och har du någon att rekommendera? Alla tips uppskattas enormt. Vi är så peppade men är såklart också rädd att 2-åringen ska försvinna i New York-trängseln pga mamma som inte kan hålla koll på två barn samtidigt eller att vi alla ska dö av jet-lag och utmattning. Håll tummarna för oss!

 4. HJÄLTINNA!!
  Låg vaken halva natten o hoppades att din våldtäktsman skulle hängas ut med namn i tidningarna. Tänkte på Lulu och hur hon kämpat och fått upprättelse.
  Så såg jag att Expressen i morse att de publicerar namnet Fredrik Virtanen. Så jävla gott!
  Hoppas äckelgubben o kvinnohatare Bard försvinner fr rutan också.

  Du är en ninja, salander o hjältinna Cissi!
  Tack för att du krigar för dina systrar.
  All respekt till dig.

 5. Hej Cissi! Du är så modig! Jag tycker det hemskt att en tjej som kallar sig feminist som Bodil Sidén försvarar sin pojkvän Ehsan som begått hemska saker mot tjejer. Vissa tjejer kallar sig bara feminister för att det är trendigt. De struntar blankt ifall tjejer utsättes för övergrepp av män ”med de rätta åsikterna” , men icke du. Du krusar ingen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Bloggkaos

Som ni nog har märkt så har mama/Bonnier gjort om sajten och på köpet så försvann en handfull inlägg plus kommentarer…

Och kan väl säga att jag är måttligt Namaste över detta. Men hade en lååång resdag igår, med knackigt wi-fi så kunde inte lösa nånting. Ska hugga tag i detta nu under dan (klockan är 8 på morgonen här i NYC) men måste utfodra jetlaggat barn (och mig själv först) plus invänta barnvakten.

 1. Ja, märkligt att man kan designa om en blogg sådär – och så ser det helt crazy ut. Testar mama inte grejer innan de lanserar det?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..