PODDEN ÄR UTE!

Äntligen! HÄR lyssnar du på första avsnittet av ”Cissi & Hormonerna”!! 

 
Kom gärna med feedback! Vi är idel öra och ömsom peppade, ömsom hyfsat skraja…

  1. Så befriande att lyssna på ! Har själv en high need baby och tänker ibland på hur mycket enklare livet var innan men de fina stunderna uppväger i slutet på dagen ändå. Och det blir lättare och roligare ju äldre han blir. Men det blir absolut inga syskon! Vilket verkar vara mer tabu än att inte skaffa några barn alls.

  2. Hej ! Podden var intressant ? Men jag känner inte igen mig i någonting faktiskt . Jag har alltid velat ha barn sen jag var liten . Självklart är det jobbigt ibland har en 2 åring, en nio månaders och är gravid ! Men jag har nog aldrig varit i behov av ”Ylvatid ” så jag offrar ingenting. Jag är inte inte perfekt haha vem är det egentligen ?!! Jag skriker, skäller och surar . Men jag har så mycket lycka i livet så mycket kärlek och mys så jag har aldrig inte ens tänkt att jag inte vill ha Dom ?. Min man och jag har ett bra liv , visst vi bråkar ibland men vi får in mycket tid ihop kärlek sex och bara ömhet och närhet . Vad olika det kan vara och det är väl bra att alla inte har på samma sätt ?

  3. Någon som vet om man kan använda a-cast appen utan att logga in med sitt Facebook-konto? Är inte så förtjust i att koppla ihop saker med Facebook…
    Eller kommer podden möjligtvis att dyks upp på iTunes också?

  4. Modigt! Så inte något som många skulle våga prata om överhuvudtaget. Kanske det mest tabu som finns inom föräldraskapet. Jag vågar inte ens skriva att vad jag känner, för så ”får” man inte känna. Man ska vara tacksam och lycklig, endast. Att människor inte kan förstå att man kan känna flera saker samtidigt? Att känslor är så mycket mer komplext än svart och vitt?

  5. Jag känner igen mig i känslan av att ångra sig typ första veckorna lite – eller ångra och ångra, men i allafall känna ”vad ini helvete utsätter jag mig för??!” Men om man fortsätter ångra sig, till och med när barnen i fråga är vuxna så borde man kanske snacka med nån. Kan ju va en extremt grav förlossningsdepression eller nåt som hänt i barndomen som inte riktigt står rätt till. Allt går i arv. Blev inte förvånad när ni sa att hennes egen dotter även kände samma sak – klart som fan hon gör. Oavsett så tyckte jag att podden var kul! Har nu ett par som kommer ut måndagar, nån som kommer ut fredagar och ett par på torsdagar – nu även på tisdagar 🙂 diggar hormoner-tjejerna som fan sen långt tillbaka. Kul! Bra jobbat!

  6. Feedback på podden: Ett intressant, avslappnat samtal om brännande ämnen som berör. Älskar idén att liksom lyfta på stenar och plocka fram tabun, ett efter ett, som i vanliga fall inte får se dagens ljus… (För jag antar att detta är tanken med podden, rätta mig om jag har fel)! Tycker ni tre är en lyckad konstellation, så sympatiska och samtidigt orädda. Förstår helt och hållet tanken med att du ”programleder” och Sofia och Therese är sidekicks. Att det ska bli lite mer uppstyrt och behagligt att lyssna på. Och det där med att du skriker som nån skrev? Tror den personer syftar på din energinivå precis i början (glad och välkomnande som gör att man vill lyssna mer) samt även i slutet. Du är dig själv, du är energisk och utstrålar nåt som gör att man vill lyssna igen – Absolut bara positivt att du inte Triumflikt viskar ut orden eller försöker dämpa dig till en nivå som inte känns naturlig för dig – Tycker jag! Ditt driv gör att samtalet flyter på och det blir aldrig någonsin tråkigt trots att samtalsämnet stundtals är rätt ”mörkt”. Bra jobbat (även bra klippt)! Vill höra mer av detta!! Kramar till er tre och grattis till en blivande succépodd ✌️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..