Ställ upp nu tjejer

Annika Leone är en av alla som satt kaffet i vrångstrupen av en ganska sjuk grej som cirkulerat på nätet senaste veckan. Från Annikas blogg:


Det är underläkaren Jona Elings som varit på en kongress för läkare i Sverige i år – för framtidens specialistläkare. Och hon berättar om det bisarra som sades där, i en artikel i Arbetaren. Bland annat fick läkarna och annan vårdpersonal som är på kongressen höra detta: 

Det sexologen lärde oss får mig att inse att jag hittills age­rat helt fel. Hon uppmanar exempelvis nyförlösta kvinnor att ha 2–3 korta samlag varje vecka, oavsett om de vill eller inte. Varje samlag kan ta tre minuter styck, föreslår hon. Snabbisar. ”Bolibompasex”, säger hon och publiken fnissar. Tre snabbisar i veckan, då känner sig mannen sedd och bekräftad. Dock bör inte kvinnan själv ta initiativ till samlag, då känner sig mannen tvärtom pressad och blir ledsen.

Är detta dolda kameran? Det kan man ju verkligen fråga sig. Men icke. Sån här tänker tydligen en (flera?) svensk sexolog såhär när det lackar mot 2017. 

Jag har ju också hejat på det så kallade Bolibompasexet, MEN SÅKLART NÄR BÅDA ÄR SUGNA. Och där vi tjejer ska kunna ta initiativet utan att stackars mannen ska känna sig ”o-manlig” och annat trams. Skulle jag leva med en karl som helst ville vara den som tog intiativet hade jag fan varit ständigt torrlagd. 

Vad tänker du om sexologens små ”härliga” tips och råd? Jag kan inte släppa att troligtvis många nyblivna mammor får liknande idioti kastade i ansiktet när de besöket vården sådär nyförlösta och allmänt hormonella all over.

När man inte tror samtiden kan bli mer skev så… Voila!

 1. Det här är verkligen helt sjukt! Saknar ord … Visste inte att sex var till för bara mannens tillfredsställelse och på dennes villkor …

 2. Jeezez vilket spån!! Visst har jag hört råd om att ha sex fast man inte är särskilt sugen, men de går ju ut på att man ska ”trigga” igång kvinnans sexlust genom att få igång endorfiner och börja känna suget igen.. Inte för att behaga den stackars försummade sextörstande mannen!! (som sover hela nätterna? när kvinnan är uppe och matar bebis?) vilken värld lever människan i?

 3. Men herregud……
  Vad är det för fel på den där ”sexologen”?
  Blir ju mörkrädd.

  Nej!
  Jag tänker inte ställa upp på ”Bolibompa-sex” (så att min man ska känna sig sedd?? Wth??)

  Blir både arg och ledsen.

 4. Kvinnan ska ställa upp på 2-3 samlag i veckan men inte själv föreslå. För då kan mannen känna sig pressad. Är det någon som frågat hur den nyförlösta mamman känner sig? Detta kändes mycket ofräscht och sorgligt. Är detta sagt i Sverige idag?!?!

 5. Blir illamående av detta .
  Som ovan skrivet så hoppas /antar jag att sexologen blev ifrågasatt och det med råge.

  Kan berätta att jag själv träffade på en gynekolog när jag var under 20 som på allvar tyckte jag skulle använda Emla-kräm och smörja in hela muffen innan sex då jag led av vestibulit =svåra smärtor och brännande slemhinnor.
  Han föreslog detta för min POJKVÄNS skull så att han skulle få sex (då jag ville men inte klarade pga smärtorna).
  Problemen försvann när jag började må psykiskt bättre och slutade med p-piller. Men ändå !! För ”din pojkväns skull måste du försöka ha sex ibland ”…?!! Jamen ni hör ju. Sanslöst…Ett skämt ??

  Angående Bolbompa -sex eller andra högst osexiga sexvarianter så …Never ever ! Hellre sex sällan i perioder än den typen av Svenssonvariant.
  Tycker det är så sjukt avtändande hela tanken att stressa sig igenom och bli upphetsad på beställning.
  En snabbis kan vara toppen men inte i bakgrunden av ngn jäkla TV och barn som skrattar och tjoar…

 6. Mitt barnmorskehjärta blöder stora tårar. Fy fan. Aldrig sex utan att vara upphetsad och själv ha lust, BASTA! Hör ni det? Inga jäkla husfridsknull, inga bekräftelseligg. Lust från BÅDA. Annars vänta. Tänk dig själv att du försöker ligga med en penis utan stånd. Inte fan envisas man med att försöka stoppa in den i 3 minuter ett par ggr i veckan? Man väntar tills det funkar. För båda. Punkt.

 7. Tror inte att det är sant 🙁 Jag hoppas verkligen att jag, om jag någon gång hamnar i liknande situation (Gud förbjude), skulle ha mod och civilkurage nog att ställa mig upp och högljutt ifrågasätta föreläsaren, för att därefter lämna salen (förhoppningsvis tätt följd av resten av åskådarna så att spånet på scenen får stå kvar själv och skämmas över sin patetiska människosyn). Det är ju så man blir mörkrädd!

 8. Fy. FAN. Allt för mannen. Stackars lille mannen. Så han inte tvingas gå och vara otrogen eller? Hitta någon ny och oförlöst att ligga med? Kräks.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..