Nya brynen!

Tadaa! Från mesiga massakrerade på 90-talet-bryn till dessa statement-maffiga…

(I samarbete med Gedin Studio)

Är ju som ni vet en petig jävel, så när jag säger att de på Gedin Studio är BRA så stämmer det. Gjorde gedigen research innan jag valde ställe. Gör det alltid numer, oavsett om det är ett samarbete eller inte. Och eftersom detta är det så bjussar Olga på Gedin på 600 (alltså 3900 istället för 4500) spänn rabatt om du också blir sugen på att fixa bryna hos henne, nu i maj. Ange bara mitt namn när du bokar!

Hur det gick till? Hade sån tur att det råkade vara en fotograf MED kamera (gulliga Sauman från Smile for the camera) på plats för en annan grej, som var schyst och förevigade hela kalaset! Så kolla kolla:

Först: konsultation. Olga ritade och mätte och jag petade i exakta vinklar och sa ”mjukare där, kantigare där” och så vidare. Hur en vill ha sina bryn är ju så himla individuellt. Jag ville framförallt ha maffigare, mer statement i nyllet liksom, men utan att det kändes för Boy George 1983.
Och efter nån halvtimma av finlir var jag nöjd. Men så blir man ändå lite skraj av den där hårda ritade looken. Men så kommer det ju inte se ut sen, lugnade Olga.

Bedövningssalva på. Skönt! Färgklicken i pannan är just själva färgen. En mellanbrun med liite rött i. Olga blandande två olika färger. Like a pro.
Sen började hon skära. Det är ju en tatueringsform. Upp till 3 år ska det sitta. Just den här metoden (Taffy/3D-bryn/microblading, samma grej med olika namn) blir hyfsat naturlig, med streck som påminner väldigt om strån. 

Smärtnivå? Som en liten vårbris om man fött barn😋

Och så extra färg på mellan varven. Olga körde 3 gånger per bryn. Tog strax över en timma.
Granskning av resultat efter två vändor. Fick sen peka med tops vart hon skulle fylla i lite mer, jämna ut nån kant och så.
Direkt efteråt. Glansig av allt tvättande med sprit  plus lite lätt rodnad. Men knappt kännbart. Brynen kommer se lite mörkare och ojämnare ut  i någon vecka eller så, men sen visar sig det varaktiga resultatet ordentligt. 

Hittills himla nöjd. Fejjan fick sig ett lyft, en snyggare inramning. Och den här ytliga latmasken slipper fippla med skugga, pensel, penna, brow-gel och annat sånt på länge. Lilla härlig ytlighetslyckan minsann!

  1. Snyggt! Har ju blivit besatt av detta nu även om jag kände till det tidigare. Någon som vet hur det funkar för en blekis med kritvita bryn? Läste någonstans att de bör göras i ens egen färg men om man ville göra dem mörkare skulle man komma dit med redan färgade bryn. Kan inte sluta tänja på detta nu! Min dröm att vakna upp med perfekta bryn…

  2. Off topic men Omg din hy!!! Jag dör så fin. Jag har samma bleka, tunna men min får små fina tunna streck i sig och ser allmänt torr och fnöskig ut. Jag är avis 😭

    1. Smörj mera👏 tänk ett ganska generöst lager kokosolja innan du går och lägger dig, serum (tycker kicks egna är himla bra och prisvärda, dessutom eko)… Kolla Kakans blogg på Elle om du inte gjort, hon kan MASSOR om just hudvård. Bra på att svara på frågor också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..