Nya brynen – så gick det

Just ja! Glömde ju berätta hur mina stackars 90-talssöndernoppade bryn faktiskt blev, i sin nya kostym så att säga…

(i samarbete med Gedin Studio)

Tadaa! Precis exakt som jag ville hare! Enda knölet är ju att mina egna strån är ganska ljusa, så behöver färga dessa för att det ska se lika bra ut som på bilden längst ner. Lite pilligt men håller ju i 6 veckor typ. Själva tatueringen gör man ju alltså på huden, om någon trodde annat. Så ens egna strån är ju fortfarande som de är.

Om du bor/är i Stockholm kan jag verkligen rekommendera just Gedin Studio. Olga och de andra tjejerna på salongen är proffsens proffs på just kosmetiska tatueringar och annat inom samma område. Gå dit, undvik alla salonger som har spraytan/naglar/massage/yoga/vaxning av typ röva i ett! Slut på viktig konsumentvägledning. 

Och det gör inte särskilt ont. Man får bedövningssalva. Och har man fött barn genom fittan så är detta ungefär som en smekning från en ljum sommarbris.

LOADING..