Pizza, borg och lite naket

Man kan ju tro att rubriken har med en viss Anders (Borg) att göra. Men icke. En helt vanlig ”Skåne-borg”, även kallad Glimmingehus åsyftas. Åk inte dit för övrigt, tråkigt och dålig fika. Helmer var rädd för alla ”höga tappoj” (trappor) och kaffet smakade sumpigt. Kanske ville de återskapa medeltiden även där, oklart.

Men vi utflyktade oss i alla fall.

Och så har vi gjort sånt här:

100 procent sannolikhet att han kissade i vattnet. Men det får det väl vara värt. Säkert bra kemisk peeling eller nåt.

Och idag var vi på Kafferosteriet utanför Löderup och åt magisk jävla pizza, även den glutenfria:

Créme fraiche och citron på pizza! Testa och levla upp livet. 

Och imorn är det ju äntligen dags för (barnfritt!!) bröllop mellan två fantastiska människor, Carolina Neurath och Niclas Engsäll. Är något övertaggad, lite nervös (berättar mer varför imorn) och ja… Kolla min outfit!

”Du lägger inte upp det här va?”. ”Nej nej ska bara mmsa Carolina”… OBS han har alltså inga typ ISSUES med att posera med ”tjejiga” kläder. Är bara lite bildskygg stackarn.

Och lillmarodören sover djupt mellan mormor och morfar i andra rummet och vi ska unna en hel natt utan mänsklig helikopter (inte den varianten) mellan oss i sängen. Hörs imorn! Lägger upp bilder på piff, mat och en och annan salongsfylle-selfie. Nu: KVALITETSSÖMN. Godnatt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..