Packningspanik – man lär sig ju fan aldrig

På tisdag drar alltså den här lilla familjen till New York igen! Tredje hösten som Hempan finns och hänger på (han är ju för övrigt tillverkad i samma stad så borde ju därför känna sig oerhört hemmastadd😅)… Och självklart tar jag med bloggeriet dit (stannar bara två veckor denna gång) och självklart ska jag strössla med BRA NYC-tips oavsett om man åker dit med barn eller ej. Men låt oss först och främst fokusera på debaklet PACKA…

För det slår fan aldrig fel i att aldrig riktigt lära sig packa smart, lätt och rätt. I alla fall inte för oss.

Såhär ska vädret vara därborta nästa vecka:

Vi inleder alltså vistelsen med tre dar i rad med 27 plus. Inte helkul i en storstad. Men ska ibte klaga, det kan ju vara Mordor-väder också, som förra hösten när det regnade en vecka i streck och jag fick panikköpa ull-underställ på<<<<
t;<<<<
gt;<<<
><<
p>

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..