Bloggpaus

På grund av att jag inte KAN blogga ordentligt via WordPress-appen efter att Bonnier/mama gjort om sajten så tar jag en paus här ett tag.

Det funkar till exempel inte att lägga upp bilder. Vilket enligt mig är en stor och viktig byggsten i bloggeriet. Så känns ganska oinspirerande utan det.

Men följ mig gärna på Insta så länge! Sök bara på cissiwallin så hittar du mig. Massa bilder och sköj, just nu från New York, där. Framförallt mina Insta Stories. 

 1. Men Knivlisas blogg fungerar ju? Den har rullat på som vanligt. Det verkar ha hänt något speciellt med just din blogg.

 2. Alltså! Måste bara få ur mig detta, igår på insta läste jag om han som skrivit till dig som ville ha gamla trosor (Anders Pålsson), nu hittar jag inte inlägget, kanske borttaget. Iaf, jag jobbar på typ en kundtjänst och får ett samtal från en man vid samma namn från Borlänge. Jag ser på hans c/o adress att bolagets namn står där och inser att det är tros-mannen haha. Alltså vad är oddsen??

  Skulle frågat om han ville ha ett par hemskickade 😊

 3. Hej Cissi! En fråga: min man ska till New York på jobb i november, och jag ska hänga på med våra två kids (som Helmer och en bebis på 4 månader, hehe). För att logistiken ska gå ihop om dagarna så skulle vi behöva barnvaktshjälp ett par timmar då och då när vi är där. Jag har för mig att ni fått hjälp av någon – hur kom ni i kontakt med hen? Och har du någon att rekommendera? Alla tips uppskattas enormt. Vi är så peppade men är såklart också rädd att 2-åringen ska försvinna i New York-trängseln pga mamma som inte kan hålla koll på två barn samtidigt eller att vi alla ska dö av jet-lag och utmattning. Håll tummarna för oss!

 4. HJÄLTINNA!!
  Låg vaken halva natten o hoppades att din våldtäktsman skulle hängas ut med namn i tidningarna. Tänkte på Lulu och hur hon kämpat och fått upprättelse.
  Så såg jag att Expressen i morse att de publicerar namnet Fredrik Virtanen. Så jävla gott!
  Hoppas äckelgubben o kvinnohatare Bard försvinner fr rutan också.

  Du är en ninja, salander o hjältinna Cissi!
  Tack för att du krigar för dina systrar.
  All respekt till dig.

 5. Hej Cissi! Du är så modig! Jag tycker det hemskt att en tjej som kallar sig feminist som Bodil Sidén försvarar sin pojkvän Ehsan som begått hemska saker mot tjejer. Vissa tjejer kallar sig bara feminister för att det är trendigt. De struntar blankt ifall tjejer utsättes för övergrepp av män ”med de rätta åsikterna” , men icke du. Du krusar ingen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..