Mitt sista inlägg på mama

Det är dags nu. Varje era har ett slut, och min tid med mama har lidit mot sitt.

Den här sajten (mama, alltså) är speciell för mig ska ni veta. Det var bara 1,5 år sedan som jag jobbade med den på heltid. Då var jag var den som skrev merparten av artiklarna på sajten och den som skötte kontakten med alla bloggarna.

När jag fick mitt nuvarande jobb kunde jag inte riktigt släppa taget. Jag gillade den här sajtens läsare för mycket. Det känns safe här. Det är också därför jag vågat blotta mig så, som jag faktiskt gjort ibland det senaste året. Tack alla ni som läser, som fått mig att känna mig helt trygg med er.

Vi har tillsammans peppat (ibland även deppat) och ofta diskuterat mycket kring normbrytande föräldraskap och den inte alltid helt tacksamma rollen som singelmorsa. Alla era kommentarer har gjort mig gladare och klokare.

Och det är ju på grund av er jag tänker fortsätta.

Jag är jättepeppad att börja på ny kula. Det här känns som en nystart – att få göra detta helt på mitt sätt. Jag hoppas verkligen att ni vill hänga med mig till blogg.se där jag kör vidare i egen regi. Följ HÄR och på Bloglovin’ HÄR.

Namnet ”Dreamteam på deltid” begravs dock idag, så även mitt instagramkonto med samma namn. Men på DET HÄR instakontot kommer jag att lägga mycket mer krut och energi, och koppla det till nya bloggen.

Tack mama-redaktionen för den här tiden. All kärlek. ❤️

Vi ses där borta! 👋 👉

LOADING..