Vad vill ni läsa mer om?

Jag vill lära känna er bättre!

Nu har jag ju kört den här bloggen ett par månader. Det är så otroligt kul! Och jag är så glad över alla fina kommentarer jag fått när jag skrivit om saker som ibland känts både privat och läskigt. Jag har verkligen bara mötts av kärlek. Tack för det. ♥︎

Men nu vill jag veta lite mer om er! Vilka är ni som läser? Hur ser er situation ut? Och framförallt – vad vill ni ha mer av i bloggen? Jag skriver ju för er (och för mig) och vill gärna hitta just de där ämnena som gör lite extra skillnad för oss tillsammans.

Hit me! 😘

 1. Åh! Jag skulle gärna se ett inlägg (inklusive, förhoppningsvis lugnande, kommentarer haha) om den här stressen att hitta den rätta, dvs. någon att bilda familj med osv. Jag är 26, singel och kan få sån ångest och stress över att jag borde hitta denne ”någon” snart! Vet väl någonstans logiskt att jag inte behöver ha TOTAL panik, än i alla fall, men lättare sagt än gjort när jämnåriga gifter sig och får barn nr 2 osv osv. Du har säkert fler läsare i min ålder som känner samma, och förhoppningsvis lite äldre och klokare kvinnor som kan komma med tankar och tips och egna erfarenheter. Har för mig att du skrev för ett tag sen att du inte känner den stressen eftersom du har Frank (logiskt), men att du har vänner uppemot 30 som börjar få lite panik. Biologiska klockan osv… Tack för en bra blogg <3

  1. Ps. Menar inte att jag känner någon press utan att vilja det själv för att man ”ska” träffa någon, utan för att jag själv vill det helt enkelt 🙂

   1. Ah jag förstår. Ska se om jag kan få till ett inlägg på temat! Tror VERKLIGEN inte du är ensam i den där stressen (och pressen från samhället). Jag själv hetsade ju igång det där tidigt, men jag vet många som går i samma tankar som du. Återkommer när jag klurat på det ett par varv. 😘

 2. Jag är ju väääldans nyfiken på hur du å ditt ex träffades, hur ert liv såg ut, bröllopet, Franks entré i livet osv. Helt enkelt resan till idag❣️

  Om man får vara så pass nyfiken alltså..😬

  1. Klart man får! 😄 Jag har tänkt på det där, hur jag ska göra det. För att starta den här bloggen var ju mitt beslut, inte mitt ex’s. Så jag vill inte lämna ut honom allt för mycket. Med det sagt, så ska jag göra ett försök! Jag gör en ”Tillbakablick”-kategori snart och kör igång! 😘

 3. Skulle även vara lite kul om du ville berätta åldersskillnaden mellan dig och din sons pappa? Har för mig att han har äldre barn? Jag är en sån som tycker att ålder bara är en siffra, därför lite intressant att höra hur det har ”funkat” för andra!

  1. Jaa, det kan jag säga bums. Ålderskillnaden är inte så stor som man kan tro. Han bara började tidigt och skaffade 4 barn väldigt tätt, sedan ett par till lite mer utspritt och senare (många kids blir det). Åldersskillnaden är 8 år mellan oss. Han är född 79 och jag 87. Det upplevdes exakt aldrig som ett problem. Lite mer problematiskt var ju vår väldigt olika livssituation när vi träffades, men där var det ju jag som fick anpassa mig om jag ville leva med honom. 🙂

 4. Hej fina du!
  Jag är en relativt nyseparerad 27 årig mamma till en underbar son på 17 månader. Jag älskar din blogg då det känns så skönt att läsa om andra som
  gått igenom och går igenom liknade saker som man själv känner igen. Hur livet förändras och hur man ska få ihop livspusslet som singelmamma!
  Skriv gärna mer om just det vardagliga livspusslet och hur man jobbar sig framåt. Hur man hittar tillbaka till livet igen. Stor Kram

 5. Ofrivilligt nyseparerad småtvåbarnsmamma som hittade din blogg pga liknande googling. Så allt om separation! Varför, hur klarar man tiden utan barnen, vad är bäst/sämst med sep, när han träffar ny, alla känslor, tankar … allt!

  1. Välkommen hit Emma! Fan alltså, vad livet ställer till med ibland. Hoppas du mår ok under omständigheterna. Jag ska göra vad jag kan för att skriva så ärligt det går om alla de där känslorna. Jag har redan skrivit ett inlägg om när han träffade en ny (och alla bäcksvarta känslor som kom med det). Har du läst det? Annars hittar du det här: http://blogg.mama.nu/dreamteam/2016/11/22/nar-han-traffade-en-ny/

   😘

 6. Jag tycker alla dina tankar och resonemang om deltidsföräldraskapet är intressanta.

  Jag minns inte riktigt hur det kom sig att jag började läsa bloggen men jag blev kvar 🙂 mkt pga dina kloka och humoristiska tankar plus att vi också kallat vår lilla stjärna för Frallan 🙂

  1. Åh, har ni också en liten Fralla? 😄♥︎ Vet inte hur det kom sig att han började kallas så hos oss ens. Kanske för att Frank lät lite hårt för en bebis, även om jag älskar namnet (döpte honom ju uppenbarligen till det så, haha). Och nu är han nog fast med Frallan.

   Kul att du gillar bloggen. Tack! Ska fortsätta resonera kring de där frågorna så gott jag kan 🙂

 7. Hej!
  Jag är lite nyfiken på hur du/ni delar upp tiden med Frallan, är det självklart för er att dela hälften? Och hur diskuterar ni kring hans uppfostran? Ett sätt hos dig och ett annat hos pappa eller pratar ni mycket kring att ha samma regler, rutiner osv?
  Dessa frågor tycker jag själv är väldigt svårt som separerad och speciellt när kommunikationen för tillfället är bristfällig med min sons pappa..
  tack för en himlans bra blogg! Du är en sån där person jag skulle vilja ta en fika med, du inspirerar och peppar! /Alex

  1. Hej Alex! Så bra frågor! Det där är verkligen inte enkelt. Ska få ned det till ett (eller flera blir det nog) inlägg! Håll utkik. 😊

   Och vad glad jag blir för de värmande orden! TACK! 😘

 8. Jag är en 32-årig singelmamma med en 4,5 årig dotter. Bor i Borås, arbetar som ekonom. Har varit varannan-vecka förälder i ca 1,5 år och börjar nu inse fördelarna (förutom att jag alltid saknar min lilla älskling såklart). Livet känns gött och jag längtar INTE efter en ny relation med allt den innebär..nöjd helt enkelt! Gillar din blogg för att jag känner igen mig i mycket och du skriver på ett väldigt roligt och enkelt sätt. Tycker om vardags-funderingar mm.

  1. Åhh, alltså GÖTT är verkligen rätt ordval när en kommer till insikten att livet är riktigt fint på egen hand. 💪

   Kul att du gillar bloggen. Tack!

 9. Jag tror tyvärr jag eventuellt kommer separera snart så jag skulle gärna läsa om tiden som leder upp till separationen – hur gör man? Vad önskar du att du gjort annorlunda?

  1. Nana! Åh vad tråkigt att höra att du tror det verkar leda till en separation. Ta hand om dig! ♥︎ Jag ska försöka få till ett inlägg om den tiden! Håll utkik inom en snart framtid. Stor kram!

 10. Älskar din blogg! Lever i tvåsamhet men tycker det är viktigt att komma ihåg att de flesta förhållanden och äktenskap faktiskt tar slut, att man försöker hålla nån distans till det och inse att livet är sånt ibland. Trött småbarnsmorsa så är dålig på att förklara märker jag! Har en dotter på 1,5 som är inne i en hemsk trotsperiod, pluggar heltid och har en sambo som jobbar heltid i en annan stad och pendlar. Brottas för att få ihop livet då ungen är totalt jävla sjövild, trodde verkligen aldrig att ett barn kunde vara så här vilt och hyperaktivt vid en så låg ålder. I övrigt tittar jag på tv ca en halvtimme varje kväll innan jag går och lägger mig, kul liv haha

 11. Jag tycker du skriver så välgjort och sätter ord på känslor så bra, tack för det. Jag vill såklart att du ska dela med dig av allt som händer i en singelmammas liv, vilka svårigheter handskas du med som singelmamma och hur hittar du styrka när du känner dig som mest svag. Jag är också nyfiken på hur din relation till släktingar från pappans sida ser ut nu som skild. Sen vill jag nog läsa om hur ni får ihop livet när ni är oense om hur livet ska se ut för Frank. Dela gärna med dig av allt som är svårt att prata om:)

 12. åh, eftersom jag läst i ett tidigare inlägg att du haft ett förhållande efter Frallans pappa så undrar jag hur det funkade/hur du tänkte med att släppa in någon annan i hans liv? Jag har min kotte jämt, så själva träffa-någon-delen känns rätt klurig och hur dejtar man någon när det finns en annan att ta hänsyn till? känns så avlägset nu iofs, för jag vet inte riktigt hur det ska gå till (vi separerade efter nästan 9 år tillsammans) och nu har det gått ett drygt år och jag tycker det börjar bli dags..

  Gillar verkligen din blogg, tycker du skriver så klokt och roligt och så är våra kids ganska nära i ålder (och jag vill ha en Frank i framtiden!)

 13. Jag är 31 år, bor i en liten stad i Norrland med sambo, ettårig gemensam son och varannan vecka bonusbarn på elva och tolv år. Jag tycker det är roligt att läsa föräldrabloggar överhuvudtaget och har fastnat hos dig för att jag är intresserad av hur andra löser och lever med skilsmässosituationer. Vi har en ganska komplicerad relation till bonusarnas mamma men försöker hålla god ton och samsas för barnens skull. Tror det är extremt viktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..