Dejtingfail #1

Förra veckan knäckte min kollega koden till mitt usla dejtande.

Det är svårt att blogga om dejting när man inte dejtar, har jag märkt. Och även om jag liksom inte känner mig särskilt stressad med det där så har jag ju som jag skrivit om tidigare ändå pliktskyldigt börjat använda ett par dejtingappar igen senaste månaden.

Jag har till och med bokat in några dejter. Nästan alla har haft en sak gemensamt – de har blivit inställda typ en timme innan själva dejten.

Första och andra gången det hände så tänkte jag att att det nog berodde på usel tajming mest. Att saker ”dök upp” på riktigt. Saker som helt enkelt inte gick att boka om. Men tredje gången så insåg jag att okej… det här är nog ingen slump.

Så jag frågade min kollega som tindrade endel förut vad han brukade göra en timme innan en dejt, som uppenbarligen förändrar allt.

”Jag gör en liten backgroundcheck” sa han. Och vi bestämde att han skulle göra sin rutin på mig. Googlingen osv. Han ba ”WAIT WHAT WOW?!” tre sekunder senare.

Det är nog det som har hänt då. Jag frågade vad han hittat. Han ba ”det är möjligen inte så att du glömt berätta för dina dejter att du ÄR GIFT?!”

Hehehehehe. Hoppsan. Har inte insett att det faktiskt syns UTÅT att vi inte tagit tag i det där på riktigt.

Härmed kommer jag alltså ut. Jag är fortfarande gift. Working on it. Ska orka skriva de där papperna any day now. Fram tills dess får jag väl hålla mig undan Tinder, eller fort som fan nämna faktumet att jag helst tilltalas ”unge fru Almerud”. 😆

  1. Binki skriver:

    Asså skärp dig, vuxna kvinna! Hur länge sedan är det ni separerade. Fyll i, skriv på, betala tingsrätten och KÖR! (Kirrade allting inom tre dagar efter att exet anklagade mig för att ha en affär med en vän).

    1. Bea skriver:

      Och eftersom ni har barn går den inte igenom förrän ni efter ett halvårs betänketid bekräftar er ansökan om skilsmässa. Så det är nog läge att sätta igång ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..