Ett steg närmare ”varannan vecka”

Vi har precis ändrat om vårt boendesystem med Frallan.

Helgen har gått i ett och jag är mer av ett vrak än utvilad inför kommande vecka. Men, det har varit sjukt värt det! Mysig fredag, rolig lördag och flyttpackningssöndag. Dessutom kom Frank äntligen hit idag, efter en ovanligt lång period hos sin pappa.

Och nu ska det förbli så, är tanken. Vi har precis börjat med vårt nya schema som innebär att vi kommer snitta med fem dagar hos varje förälder istället för tre. Jag tror att det kommer kännas rätt rejält. Tre dagar har jag kunnat fixa rätt bra. Första dagen kan till och med vara lite nice, och dagen efter kommer ju Frank igen imorgon. Så längtandet har varit hanterbart. Nu får vi se hur det kommer att gå med det.

Å andra sidan så blir det mindre hattigt för alla att inte ha så många byten varje vecka. Dessutom har vi startat ett rätt avancerat system som ger oss båda varsin helt ”barnledig” helg i månaden. Det kommer kännas helt sjuuukt.

Sedan skilsmässan har jag (utom vid arrangerade undantag) haft Frank varje helg. Antingen fredagen och söndagen eller lördagen och söndagen. Det har låst mig väldigt mycket till Stockholm. Det ska faktiskt bli riktigt befriande att ha en helg i månaden som är bara min.

Håller tummarna nu att det känns bra för alla, såklart viktigast att det känns bra för Frallan. Men jag hoppas och tror att livet kommer bli lite lugnare för honom tack vare detta. 😅

(I brist på bild från helgen så får ni en från härom morgonen istället)

Dagens morgonhumör: 👌😌

A post shared by Hannah Almerud (@hannahalmerud) on

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..