Familjen annorlunda?

Mer om bonusfamiljer och exens ex.

Snart kommer Franks pappa och hämtar honom. De ska fira påsk i Falun. Frank, hans pappa och Franks syskon ska låna äldsta syskonens mammas lägenhet och fira där.

Jag åker också till Falun. Men först imorgon! Först och främst ska jag säga glad påsk till Frank och alla hans fem syskon. Men jag ska istället bo hos Franks systers mamma, och fira hennes födelsedag.

Haha. Det är så lustigt det där. Vi pratade om det i telefon igår. När vi var ”ihoptvingade” i form av familj. Alltså när jag såg henne som ”min killes ex” och jag – ännu värre – var ”den nya” i hennes ögon så var vi kanske inte överförtjusta att hänga. Åtminstone inte alla gånger. Helt rimligt.

Men nu när det där inte finns där så ser situationen helt annorlunda ut! Jag är riktigt glad för det. Dels för mig såklart, men även för Frank och hans syster. Att de får se de vuxna i sin omgivning inte bara hålla sams, utan att också välja att fortsätta umgås – det tror jag är riktigt bra för dem.

LOADING..