Extraplastbonusföräldrar

Är du på väg att flytta in i en familj? Eller har du precis blivit bonusförälder? Eller kanske varit det i flera år? Tänkte vi kan utbyta erfarenheter.

Det slog mig när jag läste en kommentar på förra inlägget med fler frågor kring bonusbarn och bonusföräldraskap att (kanske speciellt med serien ”Bonusfamiljen” i minnet) det kanske vore intressant med ett samlat inlägg med allt möjligt kring bonusfamiljer.

Jag har ju dels varit bonusförälder till 5 kids. Vissa på halvtid andra lite mindre tid. De var i åldrarna 3-13 när jag flyttade in i familjen. Jag har också varit på ”andra sidan” av det hela. Alltså, varit föräldern som ska försöka få ihop en ny relation med sin tidigare familj. Utifrån allt det kan jag försöka utveckla hur jag ser på allt möjligt kring bonusfamiljer. Livspusselmässigt, känslomässigt och vardagsliv.

Vill du veta om något speciellt så hit me, så ska jag försöka få ihop något med samlade frågor jag fått tidigare och ev. även i det här inlägget så snart det går! 😊 Och förresten! Har du massa smarta tips och tankar till andra bonusföräldrar, så berätta dem med så ser jag till att få med det också!

Omotiverad bild på när Frank lekte ”glassbuss” med sin kompis Valter i helgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..