Bonusfamiljen 2.0 (i Furuvik)

"Ta med dig familjen och åk till Furuvik" stod det på premiärinbjudan. Så det gjorde jag. Vad som är familj är ändå relativt.

 

För mig är familj att Frank ska få ta med sig syrran. Och jag hänger mer än gärna med hennes mamma. Så det var så det fick bli! Jag är så jäkla glad att vi får familjeaktiviteterna att fortsätta pågå utan att pappan alltid måste vara spindeln i nätet.

Att vi ex till samma snubbe fortsätter hänga känns som systerskap i sitt jävla esse. Jag älskar det.

Och jag älskar också att jag fick hänga hela dagen med Frallans syrra! ❤️

Bergochdalbaneproffs! Hon var SÅ modig.

Den här fick jag och Franks systers mamma passa på att åka när Frank sov och storasyrran passade. KUL!

Jag missade dock livets första tåg (tror jag…) hem igår så jag och Frallan var inte hemma igen förrän 23. Men söndagen blev hur nice som helst ändå. 

Jag ÄLSKAR gården till min nya lägenhet! Den är så stor. Det är alltid liv och rörelse där. Så vi hängde hemma hela dagen med Franks kompis Alice och hennes föräldrar. Gårdhäng och pannkakskalas. MYS.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..