Att gå vidare

Nu är det dags för dreamteam 2.0.

Jag har lovat bättring på bloggen och nu är det dags! För det skulle jag bli så himla glad om jag kunde få er hjälp.

När jag går tillbaka och kollar på vad ni helst vill läsa om så toppar skilsmässoinläggen alla kategorier. Jag förstår VERKLIGEN varför det är så. Det är ju så vanligt, och ändå fortfarande något det är så tyst om. Helt sjukt att det ska vara så. Att vi är så många som håller tyst så mycket och så länge om det som kanske skavt mest i hela livet. Jag bloggar gärna om skilsmässan och alla känslor kring det ibland. Men jag känner samtidigt att det inte går att stå kvar där och stampa för länge heller. Livet har ju gått vidare. Jag är på en helt annan mental plats nu (tack och lov för det!)

Men då fastnar jag lite, samtidigt. Hur ska jag utveckla– och ändå skapa innehåll som är relevant för er? Jag har givetvis lite idéer och ska kicka igång det här nu men jag vill ändå så otroligt gärna få mer input. ♥︎

Vad vill ni läsa mer om kring singelmorsaskapet, relationer, livet, dejting, föräldraskapet – och allt det där andra? Tack!

 1. Nina skriver:

  Dating som singel-morsa! Så svårt ju 🙂

  1. Visst är det? Ska försöka vara mer transparent med hur läget är på dejtingfronten på bloggen 😉 (Det värsta är att det skrämmer bort alla dejter. Hahaha)

 2. M skriver:

  Gillar Elaine kanske att du skriver som hon 😉 Mer av dina mål i livet, vad du gör på ditt jobb etc.
  Jag gillar dig.

  1. Mer karriär? Inte ens tänkt tanken innan… känns så långt från mitt ämne på bloggen. Men en väldigt stor del av mitt liv – så gärna! 🙂 Tack!

 3. stella skriver:

  ja vardag och singelmorsaskapet och dejting! 🙂

 4. Karin skriver:

  Jag älskar vardagsbetraktelserna! Vill gärna ha mer av dem! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..