Bästa hacket mot skavande lår

Min kompis Karin gav mig sommarens (kanske livets?!) bästa tips igår.

Den barbenta säsongen är äntligen här nu. Ljuvligt på så många sätt – men för alla oss kvinns utan thigh gap är den också lite störig och smärtsam.

Jag brukar babypudra mina goa lår. Men det dräller så och sabbar kläderna. Ibland kör jag bomullscykelbyxor men det blir liksom ett extraplagg att både stå ut med när det är varmt och hålla ordning på.

SÅÅÅ, är ni beredda? För jag har testat detta och det funkar sååå bra! Roll on-deo. Jag kletade på insidan låren imorse och nu glider de mjukt mot varandra utan minsta skav.

Nu när jag vet att det här funkar även för mig så ska jag dock skaffa en egen lårdeo utan parfym så ingen granne till låren blir irriterad.

Om ni inte redan testat så KÖR! ☀️

Där går mina lår och gnider mot varandra. GÖTT! ✨

  1. Låter ”life changing”, är gravid och även om jag inte haft ett sådant gap sedan jag var typ 14, så har det numera paddats in ordentligt och ger mega skav!

  2. Wow!!! Vilket tips! Har kört med baby olja tidigare men upplever att det sabbar kläderna plus man måste kleta på mer stup i kvarten – ska testa detta bums!

    1. Jaaaa detta sabbade inga kläder och funkade SÅ bra. Dock kändes det konstigt att ta på träningstights över sen. Huden blir liksom ”seg” av det.

  3. Detta måste testas 🙂 har kört korta tränings shorts nu men det blir lite bulligt under tunnare klänningar.
    Är det någon speciell deo du andvänder? 🙂

  4. Jag har det BÄSTA tipset – lovar! Klipp av ett par tunna nylonstrumpbyxor! Känns vant att ha under kjolen och inte som ett extra plagg samt att man kan vara barbent. Herregud så skönt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..