”Utan barn”-koman

I torsdags hade jag och Frank vår sista kväll ihop på 1,5 vecka.

Först skulle han till sin pappa över midsommar och idag drog de iväg på en veckas husbilssemester. Det är väldigt få gånger vi varit ifrån varandra så länge. Vi firade med att gå och försöka vaccinera oss mot fästingar… mysigt va?! Tack och lov ville livet oss något annat – för vi fick inte plats innan de stängde för dagen.

Istället såg Frank en annan plats som har gillar lite mer. Jag gav efter.

Det är så sjukt att inse att ungen blivit så stor så att vi kan sitta och äta McNuggets ihop och prata om hans dag. Jag minns det där med hans storasyster också. De där första samtalen då man inser att man helt plötsligt kan prata både dåtid och framtid på ett annat sätt än tidigare. Otroligt hur många mer samtalsämnen som öppnar sig då.

(Förvånansvärt många första dejter jag varit på med fullvuxna människor har dock inte fattat den grejen utan pratat ”här och nu” i en timme tills jag blivit tvungen att runda av pga kan inte prata om smaken på salladen längre.)

Nu har de iallafall åkt söderut. Frank, hans pappa, hans syster och en av hans storebrorsor. Tänker ni att jag borde passa på att socialisera, städa, handla, tindra, jobba, blogga och allt det där andra som inte hinns annars då? Jo – det tänker jag med egentligen. Men istället infann sig ett totalt handlingsförlamat läge HELA barnfria helgen. Förutom på midsommar så har jag faktiskt bara lämnat hemmet för att köpa mer kolhydrater. Weeeell weeeell. Att ligga i soffan och plöja serier är väl unnigt om något.

Här är bevis på att jag åtminstone lämnade hemmet för att fira lite midsommar (och följ gärna mitt nystartade konto för bloggen på insta 👇)

Bra midsommargäng. ✨

A post shared by Hannah Almerud (@dreamteampadeltid) on

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..