Bästa tipset för att få snooza trots barn

Oklart om det här kommer funka brett men värt att nämna! 😆

Frank har alltid varit en morgonmänniska om man säger så. Eller ja, han är även en kvällsmänniska. Han sover inte gärna helt enkelt.

Så mellan 05 och 06 brukar dagen liksom kicka igång och ena halvan av vårt team är LITE mindre entusiastisk än den andra. Jag har provat ALLT för att få snooza ifred en liiiiiten stund till. Men det brukar ändå sluta med att jag får en leksak i huvudet ackopanjerat av ”GOMORRONGOMORRONGOMORRON!”

Tills nu. Jag förklarade för Frank att ”mamma är som Skalman. Hon vill sova tills klockan ringer.”. Så ställer jag klockan på en lite mer rimlig tid. Kanske 06.45 (haha, vad jag hade skrattat åt att det var en ”rimlig tid” innan barn).

Den enorma respekten för Skalmans mat- och sovklocka var liksom nyckeln. När Frank vaknar går han upp, hämtar ipaden och lägger sig bredvid mig. Och först när klockan ringer så börjar ”GOMORRONGOMORRONGOMORRON”-festen.

Succé.

  1. Alltså, vi har ju lärt våra 2 barn att sova. Ingen förälder vill gå upp klockan 06.45 en lördag och vi har lärt våra barn detta. Imorse vaknade den äldsta (6år) klockan 08.45 och den yngsta (10.45). Vi love it!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..