Barcelona i selfies

Om turistbilder.

Anledningen till att det varit tyst på bloggen i några dagar är att jag har befunnit mig här:

Dock är det SKRATTRETANDE att gå igenom min mobil efter en resa. I de flesta fall kommer jag hem med ungefär tre bilder. En från flygplatsen, en på nån random cappuccino och en ”legs or hotdogs” från en strand.

I bästa fall – som denna gång har jag ett gäng random selfies från platser vi varit på. Men inte en enda bild på platsen, typ. Jag måste jobba mer på min bloggarpersona.

Jag tog iaf med mig mina vänner Erik och Karin och åkte till Barcelona i torsdags. SÅ tacksam över att jag har vänner som bjuder in mig till att haka på på resor och sånt fast de är ett par. Sådant uppskattas mycket av oss singlar. ♥︎

Selfie från Park Güell (men givetvis tog jag inga bilder på den brutalt vackra utsikten över hela stan):

Selfie utanför hotellet:

Selfie under en palm:

Det sammanfattar ändå senaste dagarna rätt bra. Jag har parkhängt, träffat vänner som bor i Barca (som inte heller fick vara med på bild tydligen), varit lite salongsberusad 24/7 och ätit mat som fått mig att stöna pga så gott. Vad mer kan man begära av livet?

  1. Med tanke på din exmans alla stora barn trodde jag han var en femtioåring minst. Inser nu att han inte ens är 40. Vad mycket både han och du hunnit. Älskar energin!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..