Bloggtystnad pga Hannah Klanterud

Nu har jag ställt till det.

Jag och Frallan har varit på vår värmlandstrip nu! Han fick allt han hade önskat sig. Mysig tågresa, mormor och morfars hus, MASSOR av blåbär och hallon, massa bad, mysigt häng osv. Sedan åkte vi allihop tillbaka till Sthlm och har turistat loss även här. Åkt skärgårdsbåtar osv. Dock märkte jag, alldeles för sent, en katastrofal sak.

Jag har glömt min datorladdare i Karlstad.

Nu tänker ni; ”välkommen till 2017 Hannah. Har du hört talas om SMARTPHONES?!” Och det har jag ju. Men jag förstår inte hur folk kan blogga från telefonen. Jag får NOLL flow. Det blir yxigt och stolpigt och tråkigt. (Japp. Jag bloggar t ex från telefonen just nu). Så därför fortsätter nog min bloggtystnad tills mina föräldrar tagit sig hem och skickat min laddare på posten. Hehe, sorry!

Hörs snart! 😄👋

Under tiden fortsätter dessa två att carpa sol

  1. Håller med, det är helt värdelöst att blogga från mobilen! Tycker det är jobbigt att kommentera från mobilen också, men fick lov nu för jag ville berätta du inte är ensam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..