Nästan som nyår

Semestern lider mot sitt slut.

Laddaren är tillbaka, ordningen återställd. 😁 Dessutom är snart min semester över på måndag – så nu ska det bli lite mer vardagsrutin på bloggandet igen.

Jag kom precis hem från några dagars västkusthäng hos min brorsa och hans familj. Åkte tåg TYP hela dagen. Jag älskar att åka tåg. Då kan jag dagdrömma loss helt ohämmat. När jag var liten sade många till mig att jag dagdrömde ”för mycket”. Svävade iväg och var kanske hellre i drömmen än i nuet ibland. Det har väl blivit lite mindre av det med åldern, men på tågresor tillåter jag mig. Tittar på landskap som svishar förbi och tänker på livet framåt. Just inför hösten gillar jag det extra mycket. Som att ett nytt läsår ska börja – och samma ”oskrivna blad”-känsla infinner sig som precis efter nyår.

Jag känner mig riktigt lugn i själen just nu. Färdigsemestrad. Fått massor av tid med Frank. Och fått möjlighet att träffa många av vännerna och familjemedlemmarna som jag inte kunnat se på ett tag. Dessutom har jag kvar den där crushiga varma känslan. Jag tror på den här hösten. ♥︎

Frank har ärvt sin mammas tågdrömmeri.

Frank har ärvt sin mammas tågdrömmeri.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..