Bonustid med bonusen

Mer om bonusbarn efter skilsmässa.

I helgen hade jag båda kidsen. Både Frank och hans storasyster.

Jag har varit inne på det där förut. Hur rörigt det kan bli, det där med bonusbarn i uppbrott. Men faktum är att det inte behöver vara mer komplicerat än att en fortsätter att på något sätt finnas i deras liv. Om de vill, dvs.

Eftersom jag bor i en annan stad kan jag inte ha frekvensen uppe som jag egentligen hade velat på egentiden med Franks syrra. Men de gånger jag får hänga med båda barnen spricker hjärtat nästan av kärlek.

När vi satt och kollade på Angry birds-filmen igårkväll allihop frågade hon om vi kunde hänga på balkongen lite och ”prata lite och så” när Frank hade somnat. Den stunden tänker jag ta med mig som en av de finaste stunderna det här året. Vi byltade på oss massor av kläder, tände ljus och satte oss där ute i mörkret med en skål popcorn och pratade om skolan, musical.ly, Katy Perry och minnen från när hon var liten.

Så. Jävla. Tacksam. för att jag får ha kvar henne i mitt liv. Att hon låter mig få finnas där på en liten kant. Och att hennes föräldrar ger oss den tiden, fast de redan måste dela med varandra. Det är en ära. ❤️

LOADING..