Uppladdning pågår

Vi satte livet utanför på paus den här helgen och det var så jävla välbehövligt.

Först och främst. Tack för all kärlek och alla stöttande kommentarer på förra inlägget. Jag känner verkligen att ni har min rygg. Så otroligt fint. ♥︎

Frank är hos sin pappa i helgen och jag och Anna hade redan planerat att aktivt göra ingenting – eftersom det är helt galet intensivt på jobbet just nu. Det har varit så otroligt välbehövligt att trycka livet på paus ett par dagar. Speciellt efter fredagens besked.

Det var just det där jag kunde längta efter som mest förr (när ”egentiden” var mer begränsad). Att ha en helg i något typ av vakuum. Jag åkte till och med till köpcentret där Anna bor och köpte ett par mjukisar. Haha. Sedan skrotade jag omkring i dem och kollade serier och åt chips, choklad och god mat med henne precis hela helgen. Hela den här bloggrejen fick mig att känna mig lite dumpad, så jag har unnat mig en riktig ”nydumpad”-helg. Men med partnern. Och på så vis blev det faktiskt riktigt mysigt.

Men nu ska jag rycka upp mig. Haha. Nästa vecka är jag tillbaka med ny kraft. 😘

  1. Moa skriver:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. ❤️😘 NÄR SKA VI SES FÖRRESTEN?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..