Förtydligande från mama

Det blåser lite, så jag har lovat att gå ut med ett förtydligande.

Det blir ett sista inlägg nu på temat uppsägning. Som sagt, tack igen för all kärlek. Det fortsätter att strömma in och det är helt otroligt.

Eftersom det är många som undrat om beslutet hade kring min sexuella läggning att göra så har mama-redaktionen hört av sig till mig för att försäkra om att så inte var fallet, och jag har lovat att förtydliga det även för er. Det handlade helt enkelt om olycklig tajming.

Om jag förstått det hela rätt så kommer de även svara på era frågor i kommentarsfältet idag!

Nu går vi vidare. 😌

 1. Lisa skriver:

  Väldigt tråkigt beslut av mama. Förstår inte varför de tar bort de bästa bloggarna. Ytligheten kommer överväga nu. Trist. Hoppas du hittar annat ställe att blogga på!

 2. Sofie skriver:

  Men lite tråkigt att Lollo gått in och copy pejstat sitt svar under några kommentarer. Inte så mkt känsla i det, men är väl den stilen mama vill köra på.

  Hannah, du kommer vara saknad oavsett orsak!

  1. Hej Sofie! Kan bara instämma helt med dig, hade helst velat gå in och svara personligt på varje kommentar. Dock fanns tyvärr inte möjlighet till det idag och då fick det bli copy-paste för att åtminstone hinna återkomma hyfsat snabbt med svar till berörda kommentatorer. Inte mycket känsla, nej det kanske inte framstår som det, men ger förhoppningsvis en lite mer rättvis bild av uppsägningen än den som antytts i kommentarsfältet åtminstone. Allt gott, /Louise

 3. Jenny skriver:

  Tråkigt av Mama att sparka intressanta bloggare som inte helt följer alla dagens outfit scenario eller är extremt ”influenser styrda” enligt blogg typ A. Samtidigt verkar chefredaktörerna påtvingas en blogg som uppdateras kanske var 3:e månad. Hur kommer det sig? Jag avslutade min prenumeration när Kitty fick sluta. 🙁

 4. Gnu skriver:

  Kitty fick ju sluta for hon bloggade for sallan. Vill ocksa veta varfor du inte kan fortsatta har..kommer folja med till dar du fortsatter att blogga;)!

 5. Julia skriver:

  Hej!
  Jag måste först inleda med att jag aldrig trott att Hannahs sexuella läggning varit grunden till hennes uppsägning, men däremot så undrar jag vad i hennes profil som inte rimmar med Mama?

  1. Malin skriver:

   Vill gärna veta det jag med.

   1. Johanna skriver:

    Som trogen mama-läsare blir jag väldigt förvånad. Jag läser mama och utvalda mama-bloggar för att jag inte vill se dagens outfit, bästa inredningstipsen eller Instagram-vänliga resebilder. Vi vill ha vardag, bloggare som bjuder på sig själva och inte förskönar livet konstant. Hannah – jag gillar din blogg, sättet du skriver på och dig som blogg-person. Vi får helt enkelt gå vidare med dig.

  1. Hej, jag svarar som jag gjort i det andra kommentarsfältet, med en förklaring här! Allt gott /Louise

   Hej, vi ser kontinuerligt över våra bloggare på mama.nu och har en pågående intern diskussion om hur vårt bloggutbud har den bästa mixen gentemot såväl läsare som våra annonsörer. Att vi sa upp kontraktet med Dreamteam-Hannah, vilket vi gör med bloggare med jämna mellanrum, är inget beslut vi fattat på en vecka utan vi har haft diskussioner kring detta under en längre tid.

   Det här är ingen reflektion över bloggens innehåll eller kvalitet, utan är rent affärsmässigt. Hannah har bloggat på mama i ett år, och även om hon har levererat riktigt bra innehåll och fått en trogen läsarskara har bloggen inte hunnit växa på det här året och är därmed tyvärr för liten för varumärket mama. /Louise Bratt, chefredaktör mama

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..