Planeringskaoset

När två yrväder ska synka kalendrar.

Det är för mig ett under att inga större missöden i planeringen dykt upp mellan mig och Franks pappa under de två år vi har haft Frank pendlande mellan oss. Båda två är erkända planeringsmässiga fuckups. Ändå (peppar peppar) har det inte hänt något riktigt katastrofartat ännu.

Vi delar en kalender med alla tider med Frallan. Eftersom vi inte har varannan vecka utan ett ganska komplicerat schema som ser olika ut alla fyra veckor i månaden så är det helt klart nödvändigt. Båda har dessutom jobb som ibland kräver saker utanför arbetstid och ibland annat som gör att det här ursprungsschemat rörs om endel.

Exempelvis ägde det här samtalet rum härom dagen:

Jag: Påminner om att du lovat att ta Frank på torsdagkväll!

Franks pappa: Kvack?! (Ja, han säger ”kvack” på riktigt. 😂) Står det i kalendern?

Jag: Eh… oj, nä. Men vi pratade om det? Hehe.

Franks pappa: Japp. Jag minns nu. Vi löser det. Vad som däremot STÅR i kalendern är att det är något kalas här i helgen, men jag vet inte vad det är?

Jag: Nej. Det är inställt. Inget kalas. Och jag har ju Frank hela helgen!

Franks pappa: Okej! Ja, dåså.

Jag: När vi ändå pratar om kalas. Det står i kalendern att jag ska på en fest 14 oktober. ”Hannah fest, J har Frank” står det här. Har du lagt in det? Har vi pratat om det? Jag har inget minne av någon fest då.

Franks pappa: Haha, nej. Jag har ingen aning. Det ligger ju långt in i framtiden. Då har jag ingen aning.

Jag: Vem har fest då? Hm. Hur kan jag INTE ha skrivit in det? 😂

Franks pappa: Wow. Du kommer ha en kul kväll.

 

  1. Mollan skriver:

    Haha! Älskar Kvack! Det ska jag också börja använda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..