Bloggen framåt

Framtidsplaner.

Åh. Jag funderar och vrider och vänder, kring det här med bloggen. Nu har jag en dryg månad kvar tills jag ska flytta ut.

Jag tänker att OM jag ska blogga vidare så måste jag peppa igång mig själv och er med en riktig nystart. Det måste ju kännas kul!

Nu har jag bloggat i 11 månader. Vi har pratat skilsmässa, singelliv, varannan vecka, ”livspusslande”, längtan, kiddomys, dejting, ex, bonusfamiljer, nykärhet och relationer. Vad vill ni ha mer av? Debatt? Vardagsliv? Igenkänning?

Vad skulle vara nästa steg för er? Är det viktigt för er att jag satsar mer på Instagram också? Följer ni isf hellre BARA där? Eller vill ni läsa just i bloggform? Vilka bloggplattformar hänger ni på?

Help me out! 😘 Massa beslut måste tas inom en snar framtid. Och jag vill så gärna ha med mig er, på vad det än blir.

Och glöm inte att följa mig på Bloglovin’, så vi hittar varandra även senare!

(Sedan nya designen på mama – visst blev det fint?  🙂 – måste jag granska kommentarerna manuellt några dagar innan spamfiltret kommer igång. Så det kan ta en stund innan kommentaren dyker upp! Jag ska snabba mig.)

 1. Moa skriver:

  Vardag! Smått och stort, jobbigt och härligt. Sånt som du skriver om och kanske snäppet mer personligt, om jag får välja… gillar när ”politiska grejer” kommer in i förbifarten mer än debattartiklar (typ veggie-grejen). Och tycker bloggar är så mycket mysigare än insta. Hoppas hoppas att jag får fortsätta följa dig och ditt liv!

 2. Ida skriver:

  Är inte på insta heller! Älskar ditt upplägg så som du beskrev ovan. Hoppas du fortsätter i bloggosfären 🙂

 3. Loppan skriver:

  Det flesta bloggare säger vad kan jag göra föra att du skall bli mer intressant! Tänk såhär istället: vad gör dig unik o skriv om det, skulle tippa på att du redan har en bra blandning. Dock måste jag säga att din närvaro kan bli bättre.

  1. Du har helt rätt angående min närvaro Loppan. Speciellt på senaste tiden. Medan jag funderar på hur jag ska göra har jag hamnat i lite av en bloggsvacka. Det är just för att återfinna peppen som jag frågar. Tack för input! 🙂

 4. Jag är en sån där som älskar vardagslivsberättelser!
  Och att få vara med på ett litet förälskelsehörn, det är fint 🙂 Blir så glad av det!
  Är inte någon instagrammare.

  1. Åh tack för input. Vardagsberättelserna just nu ÄR ju mest förälskelse så det underlättar ju. Haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..