Hej från kräkbubblan

Mmmmmmmm....mysigt.

Sjukstugan bara fortsätter. Jag hade inte hunnit repa mig från dödsmördarförkylningen förrän de ringde från förskolan och berättade att Frank hade kräkts. Tyckte så synd om honom i måndagskväll när det var som värst. Frank själv totalförnekade att han var magsjuk. Mellan kräkningarna satt han och sjöng och när jag försökte mig på något ”stackars dig” eller så, så möttes jag mest av en märklig blick och ”ehh… jag mår bra?”.

Haha. MEN nu har jag alltså vabbat karantänbarn i två dygn medan jag väntar på att det ska slå till på mig. 😉

Det är något speciellt ändå med att vabba i karantän. Jag menar… Frank är ju tillbaka energimässigt för längesedan. Så idag har vi lekt ”cirkus blå fågeln” till klockan nästan slog 21. Helt överspeedad sprang han omkring och försökte jonglera medan han hoppade på en sittpuff.

Förväntningar på ”vobb” är fortfarande livets största dubbelhån.

#inspo #homestyling #familyliving #mys #cirkusblåfågeln

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..