Stora influencerpriset

Igår var det gala!

Jag var där för att heja på bästa Knivlisa som var nominerad till ”årets veteran”. Såå kul att hänga med henne och massa andra bra kvinns.

I taxin hem åkte vi med en snubbe som hette Gorm. Det påminde mig om den långa, hårda kampen jag hade med Franks pappa om att Frank skulle få heta Frank och inte Gorm (förlåt taxi-Gorm). Tänk om Frank hade hetat Gorm istället. Jag kunde inte föreställa mig det då, och jag kan verkligen inte föreställa mig det nu, när jag känner honom som Frallan. Speciellt hårt lät det ju eftersom vi redan var överens om att han skulle heta Bure i andranamn. Gorm Bure Almerud. Omg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..