Värdet av en god relation med exet (och hans nya)

Att något som kändes så omöjligt svårt – kan vara så lätt.

En sak som är fantastisk med att tiden går är ju ändå att… den läker alla sår. Haha. Förlåt, men det stämmer ju faktiskt. Senaste dagarna har jag av olika anledningar hamnat i samtal där jag behövt beskriva ungefär var jag befann mig mentalt för två år sedan – hösten efter skilsmässan.

Jag hade verkligen inte kunnat föreställa mig då hur jag skulle se på allt nu, bara ett par år senare. När molnen spricker upp och en bara kan få sänka ned axlarna igen och börja andas.

Jag har inte förlåtit allt kring skilsmässan. Det hände endel saker där som jag helt enkelt aldrig kommer varken kunna acceptera eller förlåta. Men jag har kunnat försona mig med det. Det är en annan sak. Jag har tagit mig ut på andra sidan och känner mig inte ens arg längre.

Jag får ofta kommentarer kring hur smärtfritt samarbetet mellan mig och Franks pappa är. Så har det verkligen inte alltid varit. Och ska jag vara helt ärlig är det väldigt mycket tack vare hans nuvarande tjej. Och det, det trodde jag ju aldrig för två år sedan att jag skulle säga.

Igår var hon barnvakt till Frank några timmar medan jag och Anna gick på FAB-day som mama och några fler av Bonnier-magasinen anordnade. Och hur enkelt allt kring det går just nu… det är fan otroligt.

För mig som inte heller har mina föräldrar i samma stad så är det helt ovärderligt att ha en hanterbar (och hyfsat enkel) relation med exet och hans nya. Och jag tror faktiskt det är ömsesidigt.

Lättnaden!

Fotoautomaten på fab-day fångade visst något sliskigt sött på bild. 😉

  1. S skriver:

    Exets nya tjej här ☺️

    Men åh så glad jag blir! Absolut ömsesidigt. Tycker det är så kul att vi kan prata direkt och att inte allt behöver gå via exet. 👌

    1. A skriver:

      Ni är grymma, tjejer! En eloge till er 💪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..