Cava på tapp i Warszawa

I helgen har jag firat att jag är nästan 30, med en bff och Warszawa. 👇

I helgen firade jag och min kompis Sara att jag fyller 30 nästa vecka med Warszawa! Tack vare läsaren Maja fick vi dessutom nys på LIVETS UPPFINNING. Dvs, cava på tapp.

Vi fick fylla på ett ”cavakort” med pengar och sedan kunde vi gå och fylla på glasen på tapp. Genialt.

Det ÄR alltså sant! 😍#cavapåtapp

A post shared by Hannah Almerud (@hannahalmerud) on

Hela helgen har faktiskt varit helt jävla underbar. Att vädret var bistert var nästan bara klädsamt i Warszawa tycker jag. Vilket lifehack ändå; att lura hösten genom att åka till platser som bara förstärks av lite regn och blåst.

Det var min första gång i staden, men troligtvis inte den sista. Vi hann verkligen inte klart. Det bästa med att resa med Sara är att vi har exakt samma resemindset. Vi bestämmer ingenting innan utan åker och känner in vad vi vill göra på plats.

Det blev mycket varm choklad, öl, neonskyltar, piroger och framför allt cava då. Vad mer kan man begära av en födelsedagshelg?

  1. Maja skriver:

    Vad kul att du gillade mina tips! Och att du gillade Warszawa med förstås!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..