Födelsedagshelgen

Jag vill fylla 30 alla dagar!

Förlåt för att det varit lite tyst på bloggen några dagar. Jag har haft fullt upp med att fylla 30! 😄

Igår var det dags och hela dagen var helt perfekt. Det var faktiskt så härlig att jag nästan helt glömde att ta bilder. Men det är ändå ett gott betyg. Redan på fredagen kom mina bästa vänner från Falun hem till mig och hjälpte mig förbereda för en brunch jag hade hemma på lördagen. Det blev så jäkla fint. Massor av mat, vänner och mimosas.

Jag älskar att samla människor jag känner som inte känner varandra sedan innan. Att bara sitta och iaktta dem lära känna varandra gör mig alltid så rörd. Jag var blödig hela dagen igår faktiskt.

Det är så otroligt att fylla 30. Tänk vad jag har hunnit med ändå. Det känns som jag redan hunnit leva ett helt gäng liv. Barndomen i ett kapitel. Tonåren och pluggtiden i ett helt annat. Sedan mina första år i ”vuxenlivet” i tidiga 20-årsålder i Göteborg. Från det hoppade jag in i ett helt annat liv som bonusmorsa till massor av barn i Dalarna. Sedan småbarnsmorsa i Sthlm. Därefter singelmorsalivet. Bara den korta perioden känns också som ett helt eget liv. Och nu. Nu känns det som massor av bitar fallit på plats. Och ännu ett liv har börjat.

Jag ser så fram emot att få fortsätta åldras. Har faktiskt ingen noja över det alls.

Brunchen pågick i fem timmar. Sedan berättade Anna att vi behövde gå, för hon hade ordnat en överraskningskväll. Hon har varit SÅ hemlig senaste dagarna! Det visade sig att hon hade bokat bord på Smak, och jag åt mat som var så god att känslorna blev väldigt…stora. Helt otroligt!

Vi fortsatte kvällen med några glas bubbel på stan och när vi skulle åka hemåt så sade Anna att vi skulle gå åt helt fel håll. Hon hade bokat en hotellnatt. Det är sådan typ av unn och lyx jag pratat om ibland men aldrig gjort. Att bo på ett fint hotell i sin egen stad. Så jäkla drömmigt! Där väntade en flaska bubbel och massor av god frukt när vi kom hem. Jag kunde inte ha firat in 30-någonting på ett bättre sätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..