Mitt sista inlägg på mama

Det är dags nu. Varje era har ett slut, och min tid med mama har lidit mot sitt.

Den här sajten (mama, alltså) är speciell för mig ska ni veta. Det var bara 1,5 år sedan som jag jobbade med den på heltid. Då var jag var den som skrev merparten av artiklarna på sajten och den som skötte kontakten med alla bloggarna.

När jag fick mitt nuvarande jobb kunde jag inte riktigt släppa taget. Jag gillade den här sajtens läsare för mycket. Det känns safe här. Det är också därför jag vågat blotta mig så, som jag faktiskt gjort ibland det senaste året. Tack alla ni som läser, som fått mig att känna mig helt trygg med er.

Vi har tillsammans peppat (ibland även deppat) och ofta diskuterat mycket kring normbrytande föräldraskap och den inte alltid helt tacksamma rollen som singelmorsa. Alla era kommentarer har gjort mig gladare och klokare.

Och det är ju på grund av er jag tänker fortsätta.

Jag är jättepeppad att börja på ny kula. Det här känns som en nystart – att få göra detta helt på mitt sätt. Jag hoppas verkligen att ni vill hänga med mig till blogg.se där jag kör vidare i egen regi. Följ HÄR och på Bloglovin’ HÄR.

Namnet ”Dreamteam på deltid” begravs dock idag, så även mitt instagramkonto med samma namn. Men på DET HÄR instakontot kommer jag att lägga mycket mer krut och energi, och koppla det till nya bloggen.

Tack mama-redaktionen för den här tiden. All kärlek. ❤️

Vi ses där borta! 👋 👉

 1. Winston skriver:

  Så glad jag blev att du fortsätter blogga, fast på annan plats. Mer ”vanliga” normbrytande singelmorsor åt folket ♥️

 2. Jenny skriver:

  Yay för att du fortsätter! Har läst flera bloggar på mama men tröttnat och du har på sistone varit den enda jag kommit tillbaka för. Lycka till med nya bloggen, jag följer definitivt med!

  1. Hannah skriver:

   Vad glad jag blir att du följer med mig Jenny! Tack! <3

 3. Loppan skriver:

  Ja, det verkar verkligen som de byter ut alla som tillför något annorlunda med mainstream bloggar. Tråkigt! Jag går allt mer sällan in på hemsidan. Lycka till i fortsättningen

  1. Hannah skriver:

   Tack Loppan! 🙂

 4. Kommer följa dig!
  Du är en av de få intressanta här på Mama, har gillat att kolla vad du har för dig även om jag inte kommenterat innan.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..