Sista blogginläggen på gamla bloggen

Jag vill ha ett värdigt slut utan reklam och spam så ni som är kvar och vill så avslutar vi bloggen där den började en gång i tiden för åtta år sedan.❤️

Följ länken! Tack Mama för den här tiden!

 1. Diana skriver:

  Jisses du ska verkligen sluta blogga. Det känns så skumt. jag har inte följt dig hela tiden men rätt så ofta och sporadiskt. Kommer jag sakna dig? Ja ganska men jag antar att du har kvar Instagram? Det är väl bara bloggen som försvinner, all den där tiden som bloggen tar, det är den man vill bort ifrån. Fasen jag borde ju bara sluta jag med… ser fram emot att få komma till gamla bloggen igen.. dock syns inte bilderna.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Det märks att bloggandet fasas ut

Jag rör mig mer och mer mot Instagram där jag får utlopp för mer plötsliga tankar och kan enkelt lägga upp dem och dela. Vet inte varför det är så mycket smidigare och mindre tidskrävande än bloggen. Med insta känner jag som jag kände med bloggen en början. En härlig ventil för det som kommer till mig under dagen. Alltifrån tårar över nazister till glädje över pussar fråb Evelyn.

Jag kan inte smälta hur mycket kärlek den här tjejen ger mig det är helt sanslöst. Men inte bara hon, Matheo och Pascal också.

Gustav har varit borta på svensexa hela helgen. När han kom hem så fick han ta de två största och jag kraschade i sängen med Pascal två timmar mitt på dagen. Sov som ett barn.

I övrigt har vi firat Crille och läst bra böcker 😊

 1. ebba skriver:

  Såg din instastory ang porrexponering för barn, att åldern var 8 år för pojkar.
  Jag har en son som är 9 år och märker att det pratas mycket sex, knulla osv i skolan.
  Vet inte hur jag ska förhålla mig till det, han frågar mycket här hemma.
  Tycker det är jättesvårt att svara på så det inte blir för invecklat. Tycker han är alldeles för liten för att ens veta vad det är.
  I skolbiblioteket finns det tydligen en bok som är spännande, som handlar om sex och med bilder! Kanske är en bra bok vad vet jag men det är ju för sjutton en högstadieskola han går i.

  1. ebba skriver:

   *lågstadieskola* ska det stå

 2. Stina skriver:

  Förstår inte varför du fortsätter bloggande du skulle sluta. Det ända som hänt är att du uppdaterar mindre ofta och inte får betalt för inläggen

 3. Att följa någon på instagram eller uppdatera via instagrams algoritmer är inte alls kul. Bloggen ska och kan vara ett komplement till sociala medier. Man behöver inte skriva varje dag på bloggen, utan skriva lite då och då. Jag har en blogg och en hemsida, men jag är usel på att uppdatera alla plattformar. Så jag är nog en som är usel på att uppdatera för huvud taget.
  Men jag anser ändå att du kan fortsätta med bloggen som tidigare, men kanske lite glesare inlägg, men kanske en aningen längre i så fall.
  Ha det bra! Tack för att du förgyller de som är annorlunda och har funktionsnedsättningar m.m.

  1. Hmm skriver:

   👍👍👍😊💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Vet inte vart jag ska börja…

Jag är så jääääävla tacksam för allt. Det här är bara början på så mycket. Jag fick ett samtal från en 16-åring vars pappa gjort hemska saker mot henne. Vi grät ikapp i telefon och jag förklarade hur stark hon är som bryter tystnaden i 16-års ålder.

I taxin från Trollhättan så berättade taxichauffören att han drömmer om att åka motorcykel tillsammans med andra som gör det för utsatta barn och kvinnor. Vi hade ett sånt fint samtal. Lennart. Vi berättade om vad vi båda hade varit med om och han sa:

Elaine, vi är syskon för vi har varit i helvetet och tillbaka. Det är vi alla som varit där.

Sen kramades vi länge. Världen är så jävla jävla fin. Det här är bara början på något stort och fint. Nåt bättre.

Jag slutar blogga när jag har visat huset som utlovat. Puss

 1. Linda skriver:

  Du fantastiska person❤️ Du gör ett sådant viktigt jobb med att upplysa och få människor att vakna till. Jag hoppas innerligt att du inte slutar blogga, även om jag förstår dig❤️ Rent egoistiskt vill jag läsa och lära mig mer av dig. Ps: jag vill inte se huset😜Ds

 2. Ewa skriver:

  Jag vet var jag skall börja och vart jag är på väg. Kampen mot heders-våld och mord, kampen mot barnäktenskap här i Sverige. En flicka i grannskapet skulle föras utomlands för att giftas bort. Vi grannar kontaktade polis och soc, de agerade kraftfullt, föräldrarna är nu utvisade och flickan tas om hand. Hon får nu umgås med jämnåriga både pojkar och flickor och hon mår bättre för varje dag.

  1. TL skriver:

   Känslan av att ha räddat en persons liv. Älskar medmänniskor som ser. Bravo Ewa!

   1. Ewa skriver:

    Tack, det känns hjärtevarmt 🙂

  1. Sima skriver:

   Hej ni tror ni hjäpte henne. Men sanningen är ni har gjort henne föräldralös nu. Ni har gjort henne ensam och vilse. Om hon inte hitta r familj bland nya folk kan hon känna rotlös resten av livet. Allt har en pris att umgås med jämnåriga är inte alltid största frihet en.
   Jag är själv från hederskultur.stötta henne genom livet. Hoppas hon hittar balansen och får förståelse av egen familj.
   Bästa vore grannar e prata de med föräldrarna och ändra deras syn

 3. Du är så otrolig Elaine, det du gör, du skapar en ny rörelse, du har fått folk att vakna, både utsatta och icke utsatta. Du har fått folk att reagera, göra något, agera, lyssna, prata och tillsammans röra sig framåt. Tack. <3

 4. Anna skriver:

  ”I taxin från Trollhättan” !!!
  Har du varit i Trollhättan idag utan att berätta det?

 5. Lila skriver:

  Elaine, efter att ha läst din blogg så har jag pratat med mina barn om detta vilket jag tror gjorde att mitt ena barn vågade berätta att en vuxen i närheten gjort lite konstiga saker, inga övergrepp men lite gränslöst. Hon trodde att vi skulle bli arga av att hon berättade, därför hade hon inte sagt något. När jag nu börjat prata om att ingen får röra på en så vågade hon berätta. Du är fantastisk Elaine, vill tacka dig, fortsätt, början är redan lagd och vi andra ska hjälpa dig att fortsätta! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..