Dagens outfit

Bara för att det var längesen jag delade den. Jag har haft en galet känslomässigt tung dag som slutade i underbar lättnad!

Jag var orolig för att Matheo började på fritids, för stundande ettårskontroll för Pascal och Evelyns vikt. Det satt i bakhuvudet medan jag ändå fick fina möten med bland annat Prince.

Vi hade bästa lunchen, det är svårt att tro att han är 20år med tanke på hur mycket visdom som bor i denna person. Sen var jag hos Cissi Wallin och hennes podd Faktiskt. Vi diskuterade skillnaden mellan drev och kritik.

Det var några gånger jag skruvade på mig eftersom det känns som att man bäddar för tjafs om man namnger folk. Oh well vi får se hur det går. Det ska nog går bra. Podden sänds nästa onsdag!

Det som gjorde mig lättad var att Pascal tog sina första steg idag och sa ”pappa”. Matheo kom tillbaka från fritids alldeles peppad.

tack för alla tips för fritids som mjukstart, har varit toppen!!

  1. Det är inte svårt alls. Drev är det när det handlar om personangrepp, att hänga ut någon specifik person. Det skall man aldrig göra. Kritik är när man kritiserar någons göranden och låtanden. Det kanske man inte heller inte skall vara så nära att göra. Jag kritiserar alla personer som går in på t-bana med en förb***ad rygga, eller när de lämnar ytterporten öppen, det är nivån på kritik. Inte så allvarligt. Därefter låter jag lugnt alla andra leva sina liv, och jag mitt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..