Sist men inte minst – Wetterstrand och Eriksson

 

0447198048312_max-1.jpg

Nu är det sista dagen här i Visby. Maria Wetterstrand och Peter Eriksson håller sitt tal om en timme. Retorikbloggen är självfallet på plats! Jag måste säga att det är väldigt tomt här i Visby, men jag hoppas på att stan kommer vara proppad med miljöpartistanhängare!

maria_wetterstrand3x3.jpg

 Hörs om en stund!

/Elaine, retoriker

  1. Magnus skriver:

    Totalt onispirerande tal enligt min åsikt. Hade sett fram mot något som åtminstone var roligt att lyssna på då du har skrivit väl om henne innan här på bloggen. Tom att Mona S framställde sig som mer motiverande än Maria W.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..