Semester, och snart kommer Gustav till Gotland!

Semester!!!

DSC06366.JPG
DSC06356.JPG

Min semester har precis börjat och vi firade det vid Totts strandbar.

DSC06402.JPG

Jag vann vem-är-brunast-tävlingen på benen, men vi kom på att Jossan är brunare än mig på armarna, så det blev oavgjort.

DSC06377.JPG

Jag vs Jossan

DSC06378.JPG

DSC06380.JPG

Jag och en av mina bloggläsare! 😉 Näe, det här var en jättesöt knodd som ville leka med mig och Jossan när vi satt vid strandbaren.

DSC06398.JPG

När vi spenderade vår sista timme på Gotland tillsammans diskuterade vi huruvida jag skulle fortsätta blogga eller inte. Retorik är ett omfattande ämne, men inte så omfattande att jag skulle kunna skriva om det varje dag. Och jag vet inte om jag skulle hinna med att blogga om ”dagens outfit”, ”kissnödiga poser” och bilder på fet mat som jag aldrig äter. Vad tycker ni? Bloggen har funnits i en månad och ni har kikat in här 36592 gånger. Det är inte dumt. :o) Men jag skulle aldrig kunna blogga som de stora bloggdrottningarna. Jag är ju trots allt retorikkonsult, kanske kan jag bli Retorikdrottning istället?

Jag har ingen aning om hur det blir med bloggandet, vi får se. Jossan har precis lämnat mig och det är ganska tomt. Men jag har semester och allt jag kan tänka på nu är att Gustav kommer hit om 30 minuter. Och snart får jag hångla upp honom! :oD

17547_383832525366_897225366_10436856_2734122_n.jpg

Jag, Gustav och mamma i Paris 2009!

Stort tack för att du ville med mig så här långt. Jag hoppas att vi ses när jag sätter igång igen!

Stora kramar

Elaine

  1. Nej va skoj! Ja Gustav berättade att han hade en jobbkompis som hade hittat till bloggen. Han hälsar tillbaka. Nu ska vi ner till poolen och käka frukost!Ha en skön sommar!Elaine

  2. Rudi skriver:

    Hej Elaine!Jag hörde en intervju med dig i P3 (tror jag) för några år sedan. Det handlade om din första bok ”Härskartekniker”. Jag har läst den och jag gillade den skarpt. Och nu för en vecka sen, av en ren slump, hittade jag hit till bloggen och när jag sedan hörde att Gustav skulle sluta på jobbet så föll en jättestor pollett ner. Ha en skön semester och hälsa mannen. Almedalsveckan har aldrig varit roligare.Hälsningar Rudi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..